Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Bil polsk Vs. Glasur

Bil polering midler og glasurer er i utgangspunktet designet for å gjøre det samme: gi bilens lakk en bedre glans. Men de utføre dette målet i to svært forskjellige måter. Når vi leter etter en overlegen glans, må du vurdere hva malingen trenger.
Få en dyp, bedre enn nye, glans.
Hensyn

Det viktigste å vurdere når du velger mellom en polsk eller en glasur er den nåværende tilstand av malingen.

Selv om ingen mengde polering eller vinduer kan helt reparere skadet eller dårlig påført maling, kan disse produktene fjerne eller reparere skade overflaten til en god maling jobb. En sterkt forvitret fabrikken maling jobb kan være for tynn til å polere ut, nødvendiggjør en ny maling jobb. Men en ganske ny maling jobb, eller en bil fersk fra fabrikken gulvet for eksempel trenger kanskje ikke den aggressive malingsfjerning funnet i en polsk og en glasur kan være i orden.
fordeler

Hovedfordelen med polering er fjerning av oksidert lakk for å gjenopprette den rike fabrikken farge. Når dette er fullført, en kvalitet voks vil opprettholde shine.Glazes, på den annen side en tendens til å være mye mindre aggressiv, og brukes for å forsegle overflaten riper forbundet med harde rubbing forbindelser og slitasje. Dette resulterer i en jevn, beskyttet lakken.
Funksjon

Bil polerer fjerne oksidert lakk for å avdekke ren maling. De gjør dette med løsemidler som er blandet med fine slipemidler som skrubbe overflaten ren. Som et resultat, kan det fjerne fin overflate riper og gi selve malingen en glattere finish av selv å fjerne noe av appelsinskall effekt funnet i fabrikken maling

glasurer ikke fjerne maling. De forbedrer glans ved å fjerne skitt med løsemidler, og ved å fylle fin overflate riper med harpiks. Resultatet er en økning i overflaten glatthet, og bedre beskyttelse mot vær og vind.
Effects

Effects forbundet med polish inkluderer en permanent forbedring til den generelle glatthet av maling . Ved å fjerne oksidert overflate lag med maling og dulling forurensninger, en glattere overflate resultater. Som et resultat, vil den underliggende lakken som er nå utsatt raskt oksidere hvis ikke forseglet og beskyttet.

Innglassing sel og fyller riper i overflaten. Dette resulterer også i en smidigere, bedre beskyttet overflate. Imidlertid vil skadet malingen fortsatt forbli under glasuren og resultere i en dulling av overflaten glans, samt maling farge.
Oppsummering

Det beste valget avhenger på hva du prøver å oppnå. Hvis du har en gammel, falmet maling jobb, vil kombinere en polsk og en glasur arbeide underverk for ditt kjøretøy. Men hvis du har en nyere bil med god maling, en glasur kunne en bedre måte å legge til beskyttelse og glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121123.html

Previous:
Next:

auto Detailing