Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Clean Stainless Steel Auto Lister

Rustfritt stål listverk på biler ser flott ut og er veldig holdbare. Rustfritt stål har en særegen, elegant utseende, og, som navnet tilsier, motstår det korrosjon og rust mye bedre enn vanlig stål. Men gjør rustfritt ta sitt eget sett av utfordringer når det gjelder å holde det rent, spesielt på en bil, som er underlagt de elementer samt gjentatt bruk. Du trenger:
Vann
Mild såpe (oppvaskmiddel)
Frottéstoffer detaljering håndklær
Glass renere
Rustfritt stål renere /polsk
Vis mer Instruksjoner

1.

Skyll rustfritt stål listverk og trim stykker på bilen din med vann og tørk delene med en frotté automotive detaljering fille, som ikke vil etterlate lo. Tørk rustfritt stål umiddelbart for å hindre inntrykket av vann flekker.
2

Vask rustfritt stål med et mildt rengjøringsmiddel, som kan også være oppvask såpe, og et rent frottéhåndkle. Bland opp litt vann og vaskemiddel i en container, dyppe en klut i såpe og rengjør delene. Skyll delene med vann og tørk dem med en tørr frotté klut. Ikke la såpen blandingen sitte på deler til mer enn noen få sekunder.
3

Fjern eventuelle fingeravtrykk med enten glass renere eller standard husholdning ammoniakk. Spray glassrens på og tørk hvis av med et rent håndkle. Skyll med vann og tørk den grundig.
4

polsk ut flekker og mindre riper med en rustfritt stål renere og polish som den typen laget av enkle grønne. Før du bruker noen rengjøringsmiddel for rustfritt stål eller polsk, teste den i et lite område for å sikre at det ikke flekker eller ødelegge utseendet på metall. Ha rengjøringsmiddelet på en klut og deretter polere rustfritt stål for å fjerne flekker og riper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121311.html

Previous:
Next:

auto Detailing