Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Forskjellen mellom rubbing og polering Compound

Innføring av en bil avslutningen tilbake til sin opprinnelige glans med sammensatte er en utfordring, men hvis du velger feil sammensatt du kan gjøre alvorlig skade på maling jobb eller få dårlige resultater. Rubbing Compound

Rubbing compound er en hardbarket , slipende produkt som brukes til å fjerne oksidere maling fra bilens finish. Det er den sterkeste forbindelsen tilgjengelig.
Polering Compound

Polering sammensatte brukes ofte før voksing for å fjerne riper og lys oksidasjon . Det er mye mindre slitende enn rubbing compound .
Hvilken Compound bør du bruke?
P Hvis lakken din er veldig kjedelig og har en god del av oksidasjon , deretter gni forbindelse være et godt valg. Poleringsmiddel kan brukes til å fjerne riper eller å gjenopprette en svakt matt finish. Test et område med maling først.
Compounding Bil

Compound bør bare brukes etter at bilen er vasket og tørket , og brukes på en one- foot- firkantet område med en fuktig klut. Så snart det tørker , bør den fjernes .
Wax
p Hvis du bruker rubbing compound , er det viktig å vokse bilen etter compounding. Noen polering forbindelser inneholder voks , men det skader aldri å gi bilen et ekstra strøk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121147.html

Previous:
Next:

auto Detailing