Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detail Clay bilen

Har du bare komme tilbake fra en biltur og lurer på hvordan du kan få brems støv, tre SAP, vei tjære, insekt rester, fugleskitt og andre forurensninger fra overflaten av bilens lakk? Etter vask bilen din, trenger du fortsatt se små flekker som ikke ble fjernet ved vask eller polering? Deretter er det på tide å eksfoliere bil! Vi eksfoliere vårt ansikt fordi det gir oss en sunn, glatt, glødende ansikt? Vi ønsker det samme for bilen vår. Claying bilen fjerner forurensninger fra bilens lakk som vasking kan ikke. Her er en måte å finne ut om du trenger å leire bilen. Vask og tørk bilen. Deretter kjører fingertuppene over lakken på bilen din. Føles det grove eller sand? Hvis svaret er ja, du har nettopp bevist for deg selv at bilens lakk har forurensninger. En annen god måte å teste er å ta et stykke plastpose (sandwich bag, ziplock) og sette posen mellom hånden og overflaten av bilen. Du bør være i stand til å føle forurensninger på ther lakken. Du trenger
Detailing leire
Clay smøremiddel
frotté håndkle
bøtte, vann, såpe for biler og pusseskinn klut (som skal brukes til å vaske og tørke bilen)
Polymer Sealant
Vis flere instruksjoner
en

Vask og tørk bilen.
2

Ta en clay bar ut av beholderen. Elt brikke som du vil bruke og danne leire inn i en flat oval form.
3

Arbeid på panseret først da taket, bakre bagasjerommet og støtfanger, sidedører, fendere og så videre.
4

Spray en liten mengde (to eller tre spray) av leire smøremiddel direkte på overflaten av området (12 "x 12" firkant) du kommer til å arbeide på. Også spray en liten mengde på til leire.
5

Glide leire i en rett frem og tilbake retning til du er ferdig med området. Pass på at du bare bruker den ene siden av leire.
6

Når leire glir fritt når du gni overflaten, betyr dette at leire bar har trukket forurensninger ut av malingen. Du kan nå tørke av området med en frotté. Kjør fingrene på området og det skal føles glatt. Hvis ikke, gjenta prosessen.
7

Brett leire og kna til å eksponere den rene siden.
8

Arbeidet med neste område (12 "x 12") og gjenta prosessen (trinn 4-6) før du er ferdig med hele bilen
9

Det siste trinnet er å legge polymer fugemasse på kroppen av bilen.. Tetningsmasse beskytter lakken på bilen din og gir bilen et stiligere utseende og glattere finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120902.html

Previous:
Next:

auto Detailing