Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Tint Auto Glass Windows

Tinting auto glass er virkelig enkelt. Jeg finner den beste metoden er til deg plast fargetone filmen som kommer i ruller, i motsetning til spray på solfilmen. Hvis du følger trinnene og med litt innsats bør du ende opp med en profesjonell leter jobb. Instruksjoner
en

Rull ut brekking film på en stor flate. Legg en tung håndkle eller kaste puter på toppen av film å flate filmen ut.
2

Kjøp en tung rull med håndverket papir eller en rull med fryser papir som har samme bredde som solfilm. Rull et stykke papir som skal dekke området av vinduet du ønsker å farge og klippe det omtrent to inches lenger enn vinduet.
3

Plasser papiret opp til vinduet du ønsker å farge. Dette blir et mønster. Spre papiret ut fra midten med en liten skum maling roller og være sikker på at papiret dekker hele vinduet. (Dette kan kreve en hjelper.) Bruk en pizza cutter hjulet og skyver papiret så nær det indre vinduet støping eller gummi som mulig. fortsette å rulle papiret mønster ut fra midten til kanten som stråler fra solen. Når du har papiret mønster flat og på plass. Skissere mønster ved hjelp av pizza cutter roller så nær kanten som mulig før du kan begynne å se en tydelig linje. Når prosessen er ferdig, kan du bruke en blyant eller markør for å markere kanten av mønsteret.
4

Fjern mønsteret. Legge den på et flatt underlag og skjær den nøyaktig på den markerte disposisjon. Børst eller rull mønster flatt på flatt underlag, så sjekk kantene av mønsteret for et rent kutt.
5

Etter å kutte mønsteret, ta papiret mønsteret tilbake til vinduet for en endelig montering . Legg mønsteret opp mot vinduet og være sikker på at den passer ordentlig og dekker hele vinduet. Ikke bekymre deg hvis det er et lite gap der du trimmet mønsteret fordi du vil kutte filmen om en tomme større enn dette mønsteret.
6

Når du er sikker på at mønsteret er korrekt, ta det tilbake til den plane flaten, hvor filmen har blitt lagt ut og legge mønster på toppen av filmen. Deretter spore mønsteret legger omtrent en tomme rundt hele mønsteret. Fjern og kast mønster og klippe filmen på dine karakterer
7

. Merk: Hvis vinduet glass er bøyd, ikke buet, men bukket som en bue i en fisk bolle, så kan det være nødvendig å bruke fargetone i lineære strimler omtrent fem inches per stripe. Mest fargetone vil gå på fine med buet glass så lenge kurven er i en retning som en kaffekopp.
8

Spray interiøret vindu med et varmt vann løsning av oppvaskmiddel. Med vann såpe løsning på vinduet, bruke en enkelt kant barberbladskrapen eller barberblad klistremerke skrape og skrape hver tomme av vinduet rent, bruker løsningen som et slags glidemiddel. Dette vil rense vinduet best. Når du har skrapt vinduet rent, så spray det rent igjen og dray det helt, ta vare å forlate ingen streker eller fuzz.
9

Igjen spray vinduet med såpevann, og deretter separat limet dekselet fra fargetone filmen og spray lim siden av filmen våt. Når den klebrige tilbake gass er fjernet og filmen sprayet med løsningen bruke den til vinduet. Pass på at filmen har dekket hele vinduet før du bruker den. Deretter sprer filmen. Det er mulig å reversere rulle filmen og rull den ut vinduet, men dette tar litt mer dyktighet.
10 p Med filmen på riktig sted spray innsiden av filmen med såpevann . Dette vil fungere som en type smøremiddel slik at NAL ikke riper film når du nal ut boblene.
11

Bruk nalen og regne ut bobler mellom film og glass skyve bobler til kanten av filmen.

Bruk en ren butikk klut /papir på kantene der du nalen boblen til sop opp overflødig oppløsning.

Arbeid boblene ut fra sentrum til kanten som solstråler til alle bobler er borte, og filmen er tørr.
12

Etter at du nal filmen stramt til vinduene kanten rundt omkretsen av vinduet interiør, trimme det overskytende film ved hjelp av en skarpt barberblad eller Exacto kniv med et lite tips, så nært som mulig til trim slik at hele vinduet er dekket med fargetone.

Du kan bistå tørking med en hårføner hvis nødvendig. Aldri nal filmen med mindre det er vått med såpevann eller du kan føre scratch linjer i filmen. Lykke

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121092.html

Previous:
Next:

auto Detailing