Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Polsk Raw Aluminium

Polering rå aluminium tar mye tid og krefter. Det er mulig å gjøre aluminium skinne som krom. For å få det til å se veldig blank eller skinnende, ta deg tid og arbeide metodisk for å fjerne alle riper og ujevnheter i metallet. Riper og skraper gjør aluminiumsfinish kjedelig. Du trenger:
Maskeringstape
ovnsrens
Cup
Håndklær
Paint tynnere
320 grit sandpapir
400 grit sandpapir
600 grit sandpapir
800 grit sandpapir
1200 grit sandpapir
2000 grit sandpapir
filt
Orbital buffer
Metal polish
Chamois eller flanell klut
Vis mer Instruksjoner
en

tape av noen flater med maskeringstape som er ved siden av den rå aluminium som ikke kommer til å være polert. Malte områdene, plast og andre overflater kan bli skadet av poleringen.
2

Fjern anodisering, som er vanlig på alderen rå aluminium. Dette gjør aluminium ser disig og hvitt. Spray ovnsrens i en kopp og dyppe en ren klut i støvsugeren. Tørk av eloksert områder med håndkle med en sirkulær virvlende bevegelse. La det satt på området i 5 minutter. Området vil se veldig dårlig når hardanodisering er fjernet. Dette er normalt. Skyll området av med varmt vann for å fjerne ovnen renere. Tørke det helt.
3

Rengjør aluminium med maling tynnere. Pass på at malingen tynnere blir bare på aluminiumsdeler. Hell maling tynnere på et rent håndkle og gni aluminium i små sirkulære bevegelser. Tørk området med en tørr klut når du har renset hele delen.
4

Sand aluminium med et stykke våt 320 grit sandpapir, eller helle vann over aluminium. Dette kalles våtsliping.
5

Bruk 400 grit sandpapir, etterfulgt av 600 grit, deretter 800 grit, etterfulgt av 1200 grit og til slutt 2000 grit til våt sand området etter den samme prosessen som du brukes med 320 grit sandpapir. Hold området og sanden papir vått for hver av disse.
6

Buff området med metall polish på en filt festet til en poleringsmaskin. Polske sprekker og sprekker for hånd ved hjelp av en foldet stykke filt. Disse områdene kan være litt mindre skinnende enn maskin polert områder.
7

Fjern tapen fra hele aluminium. Kast denne tapen unna.
8

Tørk hele området med et rent, mykt håndkle. En pusseskinn klut eller en myk flanell er gode valg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120922.html

Previous:
Next:

auto Detailing