Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Ford Blå Oval Emblem fjerning

The Blue Oval logo er varemerket bildet av Ford Motor Co og er et gjenkjennelig symbol på den amerikanske bilindustrien. Mens logoen er plassert på alle Ford kjøretøyer, kan fjerning bli nødvendig for å erstatte det på grunn av skader fra ulykker eller elementene. Typer

Mest Blå Oval emblemer eller merker som de er ofte kalles, er rett og slett festet til kjøretøyet med en industriell styrke dobbeltsidig tape. Disse typene er vanligvis funnet på karosserideler på bilens eksteriør.

Clip montert emblemer er vanligvis funnet på deler av plast, for eksempel bilens foran grillen.

Interiør emblemer er oftest støpt inn i trim stykke de er på eller er rett og slett klistremerker som kan fjernes og erstattes.
fjerning

vanlige, lim montert emblemer kan virke vanskelig å fjerne, men med en noen triks av handelen, kommer med en liten innsats. En taktikk er å ta tanntråd og kjøre den mellom emblem og kroppen panelet for å skjære gjennom dobbeltsidig tape. Dette vil etterlate noen limrester karosseriplaten som lett kan fjernes med små mengder aceton dynket i en myk, detaljering klut. Når du fjerner limet, være forsiktig med å bruke for mye aceton, som skader på bilens maling kan forekomme. Sørg for å bruke arbeidshansker når du gjør dette som tanntråd kan kutte fingrene hvis for mye kraft.

Til tider montert limet emblem kan være så stramt til kroppen panel som kjører floss bak det er nesten umulig. Hvis dette er tilfelle, plasserer en detaljering barberhøvel (en plast barberblad hat kan kjøpes på noen detaljhandel auto deler butikken) mellom emblem og kropp panel og jobbe det fram og tilbake til en tilstrekkelig gap er opprettet. En plast sparkel kan også brukes for å oppnå de samme resultatene. Vær forsiktig med å bruke skrutrekkere eller andre metallgjenstander, som kan skade kabinettet av karosserideler.

Klippet montert emblemer krever tilgang til baksiden av grillen eller annen plast tilbehør der emblem er funnet . Fra baksiden, skyver klipsene innover (eller utover avhengig av hvilken retning krokene på enden av klipsene punkt) og presse dem gjennom åpningene. Emblemet vil komme fram etterlater ingen limrester eller behov for opprydding.

De samme trinnene kan også benyttes for å fjerne modell og motor betegnelse emblemer på bilens eksteriør, for eksempel "F350" og "6,0 Strøm hjerneslag. "
Replacement

Når du har fjernet rester, rengjør området med isopropanol, fjerner voks papir backing på limet funnet på baksiden av erstatning emblem og trykk på nytt emblem på plass i noen sekunder.

For klippet montert type, posisjon klippene over åpninger i grillen, skyve den nye emblem tilbake gjennom åpninger og det vil sete selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121274.html

Previous:
Next:

auto Detailing