Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY Car Paint Booth

Å ha en bil profesjonelt malt tar tid og penger. Noen auto butikker kan holde bilen i opptil en uke, og tar mer enn $ 1000 for en komplett maling jobb. Maleri hjemme er et godt alternativ for å spare penger og ta kontroll over malingen. Å ha et hjem maling messe vil hjelpe deg å oppnå profesjonelle resultater samtidig som du beskytter din garasje fra maling. Planlegging

størrelse med en maling messe er viktig. Det må være stor nok til å romme den personen gjør maleriet, bilen og alt nødvendig utstyr. Mål nok plass til maleren til å gå hele veien rundt bilen. Hvis garasjen, låve eller skur er ikke stor nok, vurdere å bygge maling messe utendørs.
Bygging av Frame

maling messe ramme kan være konstruert av PVC piping. Tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger, er PVC-rør fleksibel, lett, lett å klippe og billig. Ett-tommers rør er best for en innendørs messe, og 2-tommers rør vil fungere bedre utendørs. PVC-leddene er tilgjengelige for å danne hjørnene og andre forbindelser av rammen. Bruk hjørne bukseseler og kryss-stag for å holde strukturen stabil.
Legge Vegger

Veggene i en maling messe bør være laget av plastfolie, slik som et gjennomsiktig duken. Bruk tape til å feste folien til PVC ramme og forsegle eventuelle hull eller reparasjon rips. La én av de fire veggene i folie fristilt slik at den kan rulles tilbake å la bilen for å bli kjørt inn og maleren til å gå inn og ut. Hvis messe er utendørs, også bruke plastfolie eller et annet lignende materiale for å konstruere et gulv. En reflekterende gulv, slik som en laget av reflekterende sølv plater, vil gjøre messe varmere og øke tørketiden.
Ventilasjon

å ventilere maling messe, fjern plastfolie fra en del av veggen og feste en elektrisk boks vifte med en forseglet motor. Ved hjelp av en forseglet motor vil hindre at maling røyk eller overspray fra skade viften. Plasser viften slik at den blåser ut av malingen standen og forsegle kantene med tape. På veggen rett over fra viften, fjerne en plast seksjonen og installerer et filter. Dette kan være et kommersielt produsert filter, slik som for ovner eller klimaanlegg, eller bare en fuktig bomull ark. Filteret vil sikre at frisk luft inn i boden er fritt for støv.
Gjenbruk og lagring

fan, PVC ramme og plastfolie brukes i maling messe kan brukes om igjen mange ganger. Gjør et diagram av standen sin forsamlingen slik at det lett kan bli rekonstruert for din neste maling jobb. Bytt filtrene som de blir skitne, og bruke sterk tape til å forsegle messe så godt som mulig å holde ut eventuelle rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121161.html

Previous:
Next:

auto Detailing