Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rense en Stainless Steel lyddemper

Rustfritt stål er et stadig vanligere materialet brukt i konstruksjonen av høy ytelse bil og lastebil lyddempere. Selskaper som Magnaflow spesialiserer seg på produksjon av høykvalitets rustfritt stål eksos komponenter som ser flott ut, presterer bedre enn lager eksos og er ekstremt holdbare. På grunn av plasseringen av rustfritt stål lyddempere under bilen, er de også stadig utsatt for skitt, fuktighet og skitt når bilen er kjørt. Rustfritt lyddempere bør rengjøres jevnlig for å opprettholde best utseende. Du trenger:
Jack og stands (valgfritt)
Vann og slange
Bilvask mitt eller lofri håndklær
Mild renere (oppvaskmiddel)
Glass renere
Rustfritt stål renere /polsk
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp bak på bilen med en jekk og plassere den trygt på bukker, slik at du kan få tilgang til lyddempere.

2

Skyll lyddemperen (eller lyddempere, hvis det er mer enn én) med vann fra en slange. Hvis bilen har nylig vært drevet, gjør dette når de lyddempere har fått kjøle seg ned.
3

Mix mild såpe (oppvaskmiddel eller lignende) med vann i en bøtte. Ved hjelp av en bilvask mitt eller en frotté klut, vaske lyddemperen. Ikke glem å rengjøre rundt eksos tips og rett innenfor spissen for å fjerne sot som bygger seg opp fra eksos. Skyll lyddemperen grundig med vann og tørk den med en fille.
4

Fjern mer vedvarende flekker fra rustfritt stål skjerf ved å blande bakepulver og vann til en pasta. Begynn med to eller tre teskjeer natron og bland det i en bolle med vann til det danner en jevn pasta. Bruk en frotté håndkle å bruke lim til noen flekker på metall, forsiktig gni lime inn i flekken før den løfter den ut. For virkelig vanskelige flekker, bruk en myk børste med lim på den. Skyll lyddemper med rent vann og tørk den.
5

Fjern eventuelle fingeravtrykk med glass renere. Spray en liten mengde av renere på fingeravtrykk eller vedvarende flekker og deretter buff dem ut med et frottéhåndkle.
6

Avslutt rengjøring jobb ved rengjøring og polering av lyddemper med en rustfritt stål renere og polering produkt slik som slag fra enkle grønne. Spray rengjøringsmiddelet liberalt på eksospotte og deretter tørke den med en ren, tørr frotté håndkle, rasping lyddemperen som du tørke av polish off. Husk å tørke lyddemperen helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121313.html

Previous:
Next:

auto Detailing