Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Ulike Window Nyanser

Vindu fargetone, eller film, er laget av to til syv millimeter tykk polyester film og kan brukes på overflater som glatt glass, plast og plexiglass. Vinduet fargetone, som består av flere lag, har en side som enten har en trykkfølsom eller vann-aktivert lim som brukes for å bruke fargetone og en utsatt side som behandles vanligvis med et ripesikkert belegg. Bruken av fargetoner har flere fordeler, noe som gjør dem ideelle for bruk i biler, boliger og kontorbygg. Fordeler med Vindu Tint

Window tint kan gi beskyttelse for å redusere mengden av falming forårsaket av solen til møbler, vindu behandlinger og tepper ved å blokkere 99 prosent av UV-stråler. Muligheten av fargetone å avlede solens skadelige UV-stråler også hjelpemidler for å redusere overdreven varme gevinst gjennom vinduer samt gir økt komfort og energieffektivitet. I tillegg kan tint kutte gjenskinn, gi privatliv og gir sikkerhet ved å hindre skader fra glasskår på grunn av kriminalitet og tøffe værforhold.
Isolering Tint

Isolering tint har evnen å avlede solens varme om sommeren for å redusere varme gevinst og kan beholde inntil 55 prosent av varmen om vinteren. Derfor, når det brukes i boliger og bygninger, isolerende fargetone bidrar til energieffektivitet og hjelpemidler i å redusere strømregningen. Bortsett fra å hjelpe kontroll temperatur og senke regninger, isolerende filmer bidra til å redusere fade skader på møbler, tepper, gulv og vindu behandlinger ved å blokkere UV-stråler.
Glare redusere statisk stoff Tint

Glare redusere statisk stoff vinduet fargetone kan bidra til å redusere gjenskinn fra solen som kommer inn gjennom vinduet ditt. Denne typen fargetone er kostnadseffektivt fordi det ikke er permanent installert, men er flyttbare og gjenbrukes. Gjenskinn redusere statisk stoff vinduet fargetone er spesielt nyttig på steder der TV-apparater og dataskjermer er utsatt for gjenskinn fra solen som det reduserer gjenskinn, og dermed bedre lysforhold.
Privacy Tint

Privacy fargetone, som frostet vindu tint, gi privatliv og er ofte brukt for vinduene bad. Denne nyansen er gjennomsiktig og gir lys i løpet av dagen uten å la folk utenfra å se i. Speilet personvern fargetone gir også personvern på dagtid uten at folk fra utsiden å se inn, men i stedet, vil de se en refleksjon av seg selv.

Safety and Security Tint

Sikkerhet vinduet fargetone bidrar til å beskytte vinduer fra å bryte på grunn av voldelig vær som stormer, tornadoer og orkaner og også beskytter mot kriminalitet. Trygghet og sikkerhet vinduet fargetone er vanskeligere å knuse og har evnen til å bidra til å holde glasset sammen når truffet eller voldsomt rystet. Når glasset er holdt sammen, det hjelper også for å hindre farlige luftbårne glass og skår som kan forårsake skade på mennesker i og utenfor bygningen. Denne typen vinduet fargetone er vanligvis brukes i kommersielle og offentlige bygninger, og kan bidra til å redusere kostnadene for skade på eiendom som ellers ville oppstå hvis denne nyansen ikke ble brukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121116.html

Previous:
Next:

auto Detailing