Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Aircraft maleteknikken

Maleri et fly er en kompleks jobb. Få gjør-det-selv vil takle det på grunn av spesialisert utstyr og materialer som kreves for å gjøre jobben riktig. Male et fly feil måte, kan også ha farlige effekter på ytelsen. La oss se på de teknikker og utstyr som kreves for å fullføre et fly maling jobb. Hvor Paint

Aircraft maleri er gjort i et rent miljø med tilstrekkelig ventilasjon, vanligvis avstengt fra området på grunn av de kjemiske gasser som vil bli utgitt. Store fly er malt i spesialdesignede hangarer, mindre fly i et lakkeringsverksted som ligner en bil "spray messe." I begge tilfeller, malere krever verneutstyr for å hindre eksponering for giftige gasser fra forskjellige kjemikalier som kreves.
Stripping

Det første trinnet i å male et luftfartøy for å fjerne den eksisterende overflate ned til det rene metall. Nye teknikker som tørris blåsing gjør innhugg, men kjemiske strippere er det vanlige valget. Verneutstyr - hansker, vernebriller og respirator - er spesielt viktig for dette trinnet. Alle kjemikaler som kan spise gjennom lag av gammel maling vil gjøre det samme til menneskelig hud. En annen vurdering er avhending. Flere liter stripper vil bli brukt for enda en småfly, men i mange steder vil det bli betraktet som spesialavfall
inspeksjon

En grundig inspeksjon av. Flyet skal utføres av en lisensiert mekaniker etter at den gamle lakken er fjernet. Sprekker, løse nagler og andre skader som gjemte seg under gammel maling kan være synlig nå. Reparere eventuelle feil før du starter programmet av en ny finish.
Apply New Finish

ny finish er en to-trinns prosess. Primer påføres først, fulgt av toppbelegget. Standarden primer for fly programmer er sink-kromat. Typisk bruksområde er ved pistolen. En luftkompressor stand til å tilveiebringe en konstant tilførsel av luft ved korrekt trykk er nødvendig, og selvfølgelig, at sprøytepistolen. Flere strøk er vanligvis brukt, står for dette når du kjøper grunning og maling fordi matchende farger kan være en utfordring hvis mer maling er kjøpt etter at jobben er påbegynt. Enhver striping eller andre detaljer vil bli brukt etter grunnfarge er helt tørt. Bruker kvalitet maskering materialer for å beskytte finish. Et luftfartøy har porter installert i huden for å tillate utvendig luft å gå inn i instrumentets system. Disse gir luften i omgivelsene som referanse lufttrykk for instrumentene. En maler må være veldig forsiktig med å dekke eller forurense disse, eller viktige instrumenter kan svikte.
Gjeldende regelverk

Maleri et luftfartøy anses som et vedlikehold hendelse, som må registreres i flyets loggbok per Federal Aviation Regulation (FAR) Part 43. Bare FAA-sertifiserte mekanikere kan gjøre dette. Alle sivile fly i USA er pålagt å ha registrering anmerkninger på sin utvendig i samsvar med FAR Part 45 år. Statlige og lokale bestemmelser kan styre bruken og disponering av maling og kjemikalier som brukes i prosessen. Bli kjent med disse før du forsøker å male et fly.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121117.html

Previous:
Next:

auto Detailing