Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik bruker du en Rotary Buffer

En roterende buffer kan være et uunnværlig verktøy for enhver bil lover. En roterende buffer lar deg holde et showroom skinne på bilens lakk jobb uten timer med hånd polering. Men det kan ta tid og tålmodighet til å lære hvordan du skal bruke en roterende buffer. Du trenger
Buffer
Gamle håndklær
Gamle bil hette
Buffing pads
Polering annonser
Buffing sammensatte
Bil såpe
Bilvoks

Vis mer Instruksjoner
en

Practice din roterende rasping på en gammel bil panel, for eksempel et kassert hette. Rasping tar faktisk noen av finish off bilen din, så du vil være sikker på at du kan riktig bruk en buffer før du prøver det på en aktuell bil.
2

Vask panseret grundig. Bruk høy kvalitet bil såpe og håndkle tørt panelet godt etter vask.
3

Påfør en liten perle av rasping sammensatte til panseret av bilen og kjøre buffer på en lav innstilling. Jo høyere innstilling, jo raskere buffer vil spinne, gjøre feil mye mer merkbar. Veilede buffer langs panseret men ikke trykk for hardt ned.
4

Buff hele perle av sammensatte fra panseret på bilen og flytte til en annen del. Den rasping sammensatte inneholder slipemidler for å fjerne riper fra overflaten av maling din, så vær forsiktig når du bruker den.
5

Tørk panseret ned med en annen håndkle for å fjerne alle spor av rasping sammensatte.

6

Bruk en liten mengde bilvoks på panseret og plassere en polering pad på roterende buffer. Start buffer på en lav hastighet, øker det litt som du flytter fra avsnitt til avsnitt. Tørk av panseret ned igjen etter at du har brukt det første lag med voks.
7

Påfør et andre lag med voks og buff panseret på en høy hastighet for å få mest mulig glans fra buffer din . Flytt buffer i retning av metallarbeider når det er mulig å unngå striper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120926.html

Previous:
Next:

auto Detailing