Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan lage en bilen ser ut som en racerbil

Vil du at bilen din skal se ut som din favoritt NASCAR førerens bil? Bilen kan ikke ha hestekrefter for en racerbil, men du kan i det minste gjøre det ser ut på utsiden som den er laget for speedway. Instruksjoner
en

Velg et nummer og male det på begge dører under vinduene og på taket. Det er lurt tallene store nok slik at de dekker det meste av dører og tak og fargen å skille seg ut fra bilen farge.
2

sette ditt navn på taket eller dørkarmen over vinduet . Skriv din signatur i store bokstaver og har en profesjonell skilt butikk gjør dekaler av det. Plasser et klistremerke av staten eller landets flagg nær dekaler.
3

Plukk en primær "sponsor" selskap og plassere sin logo på panseret og bakskjermene. Hvis opphavsrettslige regler hindre deg fra å ha dekaler gjort, kan det hende du må betale for store fotokopier festet med tape eller lim.
4

Velg sekundære sponsorer og plassere mindre versjoner av sine logoer langs fendere nærheten hjulene . En rekke av dine favoritt produkter vil sannsynligvis fungere best.
5

Installer en bakre vinge eller spoiler på stammen. Den mest populære stil kan være en som balanserer på stylter, strekker seg flat fra den ene enden av bilen til den andre og har finner i hver ende.
6

Fest en netto til vinduet på førersiden . Det beste alternativet vil være å gå til en tilpasset bil eller rase butikk som vil ha vinduet garn for salg med installasjonsanvisningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120897.html

Previous:
Next:

auto Detailing