Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner klarlakk av aluminium Truck Wheels

Over tid legering lastebil hjul ta en skikkelig juling, spesielt hvis bilen er brukt off-road eller som et arbeid lastebil. Klarlakken som beskytter lakken på hjulene kan begynne å sprekke, falme, misfarge eller rett og slett komme av, forlater rattet ser mye verre for slitasje. Hvis du planlegger å gjenopprette lastebilens aluminiumsfelger, da vil du sannsynligvis nødt til å strippe den gamle klarlakken før ommaling dem. Du trenger
Cleaner (Simple Grønn eller lignende)
Paint stripper (spray på eller børste på)
Paint brush
plast skrape
Stålull
Eye, lunge og hånd beskyttelse
Vis flere instruksjoner
en

fjerne hjulene fra bilen. Har dekkene demontert av en dekk butikk. Dette er ikke absolutt nødvendig, men vil gjøre prosessen med stripping hjulene lettere, siden du vil være i stand til å bevege hjulene rundt, og du vil unngå å få stripper på dekkene.
2

Skyll hjulene med en slange for å fjerne løst smuss og rusk. Rengjør baksiden av hjulene også.
3

Rengjør hjulene med et mildt rengjøringsmiddel som enkle grønne. Tørk hjulene med en ren, tørr fille.
4

Påfør maling stripper til clearcoated områder. Malingsfjerner er enten sprayes på om det er i en sprayboks eller børstet på om det er gelé skjemaet. Bruk riktig øye og lunge beskyttelse samt gummihansker for å unngå å skade deg selv. Hvis du pusser stripper på, så børste i én retning.
5

La stripper suge inn til klarlakken begynner å boble. Fjern klarlakk med en plast skrape. Gjenta denne prosessen til malingsfjerner har fjernet alt av klarlakk.
6

Bruk stålull og litt maling stripper for å fjerne alt som er igjen. Skyll hjulene med slangen og deretter tørke dem med en ren fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121298.html

Previous:
Next:

auto Detailing