Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan polere rustfritt eksosanlegg

Polering all krom og rustfritt stål deler på en bil er viktig. Kjøretøyet bør alltid være i tiptop form, men dette er spesielt sant når du selger bilen din. Den rustfrie eksos er ikke noe unntak. Enten du ønsker å vise bilen eller gjør deg klar til å selge, bør hver brikke være i perfekt stand. Det er viktig at du bruker et produkt som er trygt på rustfritt stjele og myk rengjøring materiale for å beskytte eksosen. Du trenger
rustfritt stål polsk
Ultra myk klut
Svamp pensel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny svamp pensel, en ultra soft klut og rustfritt stål polsk. Den polsk er tilgjengelig fra de fleste avdeling og auto butikker samt nettbutikker. Du kan bruke Stanley Geli-Clean, System Stainless Steel Cleaner, Cerama Bryte Stainless Steel Rengjøring polsk og Conditioner eller et produkt av ditt valg. Penselen bør være liten og lang nok til å passe inn i eksosrøret.
2

Slå av kjøretøyet. La bilen kjøle seg ned i minst en time. Dette vil hindre deg fra å brenne deg på eksosrøret.
3

Spray fire eller fem spruter av rengjøringsmiddelet på utsiden av eksos. For en krem, bruker klut og dyppe ned i glasset. Med en væske, hell ca en kvart størrelse mengde på myk klut.
4

Tørk av utsiden av rustfritt stål eksos. Bruk små slag, i rader. Start fra enden av eksos og gni ned mot deg. Plukk opp kluten og begynn neste rad på slutten av eksosrøret. Gjenta til hele eksos er fullført.
5

Hell en krone-størrelse beløp på svamp pensel. Dypp svampen pensel i krukke med krem. Med en spray, bruke to eller tre spruter inne i eksosrøret. Ved sprøyting, traff side i stedet for sprut rett inn
6

Bruk svamp pensel til å polere innsiden av eksos. Pensle hver side grundig for å fullføre oppgaven.
7

Vent i omtrent 30 minutter for polish tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120991.html

Previous:
Next:

auto Detailing