Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan rense en Honda Fit

The Honda Fit ble lansert i 2006, og begynte å bli populært på grunn av sin lille størrelse og høy drivstofføkonomi. Som enhver bil, må Honda Fit å bli vasket regelmessig slik at malingen kan bo i toppform og korrosjon kan holdes på et minimum. På grunn av Fit størrelse, kan rengjøring av kjøretøy gjøres på under to timer, avhengig av hvilket detaljnivå du ønsker å oppnå. Du trenger
Slange og vannkilde
Bucket
Bilvask såpe
Mikrofiber vaske mitt
Shammy kluter
mikrofiber håndklær
Vis flere instruksjoner

en

Park bilen i et skyggefullt område. Dette er slik at solen ikke tørker ut vannet for fort og føre vann flekker på malingen.
2

Vask av bilen ved hjelp av slange og vann under høyt trykk. Dette kommer til å sprenge ut mesteparten av smuss og skitt fra bilen, og vil bidra til å løsne opp noen vanskelige å fjerne skitt også.
3

Plasser en capful av bilvask såpe i bøtte og fylle bøtta med vann under høyt trykk. Dette kommer til å danne såpeskum i bøtta, som er det du vil bruke til å vaske bilen.
4

Plasser microfiber mitt på hånden din og dyppe den i bøtte for å få en håndfull såpeskum. Kjør mitt hele maling på bilen, og starter med taket av bilen og jobbe deg ned til vinduet linje, ofte dyppe hånden i såpeskum for å få frisk såpe. Når den øverste halvdelen av bilen er soaped og ryddet opp, skyll den av med lavt trykk vann fra slangen.
5

Fortsett å vaske bilen, jobbe deg ett panel om gangen, fra toppen og ned, ofte skylle det av med lavtrykksvann. Du ønsker ikke å la såpen tørker ut når som helst, ellers kan du få vann flekker. Ved å vaske fra toppen og ned, begrenser du muligheten for å få noen tunge smuss fra bunnen av kjøretøyet til toppen, og skrape finish. Vask felger og dekk sist.
6

Skyll av hele bilen en siste gang, og pass på å få det mye vått. Tørk bilen av fra toppen og ned ved hjelp av shammy. Ofte ringe ut shammy å kvitte seg med overflødig vann. Deretter gå over den en siste gang med et microfiber håndkle for å plukke opp noen små vann flekker eller områder du kan ha gått glipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121299.html

Previous:
Next:

auto Detailing