Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY Car Wax

Voksing bilen er en viktig del av hvilken som helst bil vedlikehold og vask. Selv om du tar bilen til en automatisert kommersiell bilvask, vil voksing prosessen definitivt være en del av rengjøringen. Dette er fordi voksing bilen gir den et skinnende utseende som gjør det virke (nesten) ny igjen. Bilvoks kan sammenlignes med fuktighetskrem for bilen - det holder malingen ser friskt samtidig beskytte den mot elementene som du reiser gjennom sol, vind og regn. Lag din egen

Ved å lage din egen bil voks, kan du eliminere kjemikalier som finnes i nesten alle kommersielle bil voks. Hjemmelaget bil voks kan brukes akkurat som vanlige kommersielle bil voks i hvordan de brukes til kjøretøyet.

Du kan lage en enkel hjemmelaget bilvoks ved å blande sammen en kombinasjon av bivoks, karnaubavoks, terpentin og furu olje . Ca 2 ss bivoks skal smeltes og blandes inn i åtte gram av carnauba voks. Etter at denne blandingen avkjøles, kan du blande i ca 16 gram av terpentin og en spiseskje av furu olje. Dette bør gjøre en fin ikkeslipende bilvoks at du bare kan bruke til bilen din som du gjør med andre bilvoks.
Forberedelse
p Hvis du er voksing enten en mørk bil eller en veldig skinnende bil, bør du styre klar av slipende voks. Dette er fordi noen riper voks gjør på bilen din vil være veldig tydelig for tilfeldig observatør og vil alderen din bil, snarere enn at det ser nytt igjen. Er du i tvil, bør du alltid bruke et ikke-slipende voks.

Før du begynner voksing bilen din, bør du først rengjør den grundig av alt smuss og rusk fordi hvis det er slitende partikler på bilen din når du voks det, de kan også klø og ødelegge bilens lakk. Tørk bilen din før du begynner voksing samt
Voksing

Du vil sannsynligvis være å bruke voks til bilen din med en svamp -. Det kommer vanligvis med settet hvis du kjøper en bolig bil voksing kit. Dempe det litt før dyppe den i voks og begynner å voks bilen.

Dekk hele utsiden av bilen med voks, være sikker på ikke å gå glipp av noen flekker. Dette kan ta litt tid, så sørg for at du gir deg selv nok tid til å gjøre det grundig. Hvis du ikke har tenkt å gjøre en god jobb, kan du like godt ikke gjøre det i det hele tatt. Påfør voks ved å gni den på i små sirkler. Etter voksen har tørket, kan du fjerne den med en ren klut og bilen skal se skinnende og nye igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121297.html

Previous:
Next:

auto Detailing