Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan voks med Pink Carnauba

Pink carnuba er et vannbasert lim voks som brukes på kjøretøy for å beskytte finish. Det gir en høy glans som er en favoritt av klassiske bil samlere. Den er laget av 100 prosent brasiliansk karnaubavoks uten tilsetningsstoffer, polymerer eller andre harpiks som kan ripe den malte overflaten av kjøretøy. Voks skiller seg fra væske-basert voks ved at den krever ekstra polering for å produsere en skinne. Lim voks er mer holdbare enn væsker og krever mindre hyppig bruk. Du trenger
lofri klut
mikrofiber håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Flytt bilen til et skyggefullt sted eller en garasje.

2

Fjern all fuktighet fra bilens overflate med en ren, lofri klut. Tilstedeværelsen av fuktighet vil føre til at bilvoks til gum opp og strek.
3

Åpne kan av Pink karnaubavoks og fjern runde skum applikator pad fra innsiden.

4

Kjør applikator pad under rennende vann for å dempe. Vri ut puten for å fjerne så mye fuktighet som mulig. Puten skal være litt fuktig, ikke dryppende vann.
5

Scoop en ss. av voks på applikator pad og tørk den på overflaten av bilen.
6

Spre voks ut i et svært tynt lag og poler til den er nesten klar. Fortsett å bruke voks til hele malt utførelse av bilen er dekket. Finishen vil være stripete.
7

Bruk en microfiber håndkle til buff hele malte overflaten av bilen for å fjerne striper og produsere en høy glans. Roter håndkle ofte å bruke en ren voks-frie delen. To håndklær kan være nødvendig, avhengig av størrelsen på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121315.html

Previous:
Next:

auto Detailing