Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY Alloy Wheels Rehabilitering

Hjulene på bilen eller lastebil er en av de mest merkbare aspekter av det. Mens splitter nye hjul ser flott ut, tar finish på lettmetallfelger ofte juling over tid fra å være slo mot fortauskanter og kjørt i regn, snø og gjørme. Lakkering et sett med lettmetallfelger, mens relativt tidkrevende, er en gledelig prosjekt for å utføre på et kjøretøy, og kan lett gjøres på en helg. Du trenger

For å Refinish dine lettmetallfelger, vil du trenge et par ting. Hvis hjulene er på bilen, vil du trenge en jekk og noen bukker å støtte bilen når du er lakkering av hjulene. Du vil også trenge en rekke sandpapir, fra 120 - til 400-korning, og malingsfjerner. Å male dem, trenger du white spirit til prep hjulene for maling, primer, spray maling i fargen på ditt valg og en klar-coat spraymaling hvis du bestemmer deg for å fjerne-coat hjulene. For å beskytte deg selv, bør du også ha gummihansker og respirator å bære for å unngå å puste inn røyk fra malingen.
Stripping The Old Finish

gang du har satt sammen de verktøyene for jobben, start ved å fjerne hjulene fra bilen hvis de er i bruk. Heve bilen med en jekk og plassere den trygt på bukker. Hvis det er mulig, er det også tilrådelig å ha dekkene fjernet av en dekk butikk. Dette er ikke nødvendig, men hvis dekkene er fjernet, vil du ikke trenger å tape av dekkene, og du vil få et bedre resultat. Vask forsiden og baksiden av hjulene med mild såpe og vann. Spray på malingsfjerner, eller om det er i gelé form, pensle den på i en retning med en pensel. Strip hjulene der det er en klar frakk eller maling som du vil ha fjernet. Når malingen og klarlakk begynner å boble, tørke av maling (sørg for å bruke gummihansker). Bruk stålull for å fjerne vanskelige områder. Denne prosessen kan ta flere timer per hjul, men desto bedre stripping jobben er, jo bedre hjulene vil se ut. Når den gamle klarlakk og maling er fjernet, skyll hjulene med en slange og tørke dem.
Painting the Wheels

Nå er du klar til å male hjulene. Hvis du ikke fjernet dekkene, tape dem av med maskeringstape og avis for å unngå å male dem. Hvis det er noen riper eller hakk, fyll dem med Bondo. Bland Bondo i henhold til instruksjonene på pakken og fyll i hullene med en glatt plast sprederen. Sand Bondo med 120 - og deretter 220-sandpapir til overflaten ser ut og føles glatt. Tørk hjulene svært grundig med white spirit. Dette er et viktig aspekt for å male hjulene, så ta deg god tid og sørge for at hjulene er helt rene oljer og rester. Dette vil sikre den beste malingsvedheft. Spray på et tynt lag med primer og la det tørke i et minutt eller så. Påfør tre til fire tunge jakker, sliping mellom hvert strøk med 220-sandpapir. La primeren tørke i minst et par timer og gjenta prosessen med fargen spraymaling. Når du har sprayet på fargen, sand hjulene med 220-korning og deretter 400-sandpapir. Hvis du har besluttet å klare-coat hjulene, spray på tre eller fire lag med klar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121316.html

Previous:
Next:

auto Detailing