Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Bil detaljering Sikkerhetsregler

Detailing virker som det kan bare hjelpe din bil, ikke skade den. Men det er noen ting du kan gjøre i løpet av detaljering prosess som kan skade bilen og forårsake store skader på interiør, eksteriør og under panseret. Følge noen regler og holde deg selv og bilen trygt mens detaljering. Interiør

Interiøret virker som et enkelt sted å rengjøre og detaljer uten å gjøre noen skade, men det er ikke slik. Før støvsuging noe, gå gjennom bilen forfra og bakover for å sikre at det ikke er noe verdifullt som kan bli sugd opp. Smykker, penger, småelektronikk og andre verdisaker kan passe inn i enden av en støvsuger.

Når sjamponering eller rense teppet og klut seter, bruk en liten mengde av renere på et skjult område før du bruker det overalt . Noen rengjøringsmidler kan være for harde og vil farge stoffet.

Rengjøring av dashbordet og andre lær, vinyl eller plast områder med noen protectants kan føre til mer skade enn godt. Armor er alt en automotive produkt som kan føre til plastdelene til å tørke ut og sprekke og også føre til lys-farget plast å gulne og kjedelig over tid. Teste en liten mengde på et skjult område først.

Unngå å spraye rengjøringsmidler eller beskyttere på frontruten, dekker klar plast på målere, radio og inn i lufteventilene. Produktet kan forårsake uskarphet på frontruten selv etter å ha blitt tørkes av. Noen rengjøringsmidler føre den gjennomsiktige plasten over målere å falme og ser skyet. Sprøyting rengjøringsmidler i luftventilen kan føre til at du pusten dem mens du kjører med air-condition eller varmeapparat på. Du kan spraye en sitrus-basert air-freshener inn i åpningene for å rengjøre og desinfisere dem.
Utvendig

Den viktigste ytre del for å holde trygt er malingen. Hold malingen beskyttet mot rust og riper, og det vil vare i svært lang tid. Ikke vask bilen med oppvaskmiddel som det kan tørke klarlakk og føre til at malingen tørke og svekkes over tid. Bruk bare såpe laget for biler.

Etter vask og før voksing, bør du bruke en leire bar system på malingen. En leire bar plukker opp små metallpartikler innebygd i overflaten som du ikke kan se. Partiklene jobbe seg inn i malingen og til slutt inn i metallet og forårsake rust flekker. Disse områder med rust kan kun repareres av males bilen. Bruk leire bar og leire smøremiddel på hele bilen og deretter polere bilen med et mildt slipemiddel bil polish og dual action poleringsmaskin. Dette bringer ut en skinne så lyst som ny maling. Voks gjør ikke en bil glans - det bare beskytter overflaten. Polsk gjør en bil skinne, men bør bare brukes hver tredje måned eller mindre. Fullfør ved å påføre et lag med ren karnaubavoks. Dette gir best beskyttelse og legger ikke noen skadelig oppbygging.
Engine Bay

Rengjøring av motorrommet kan gjøres hjemme eller en kommersiell bil vask ved hjelp av høytrykks-spray. Sørg for å alltid dekke eventuelle elektriske deler og tilkoblinger, batteriet, luftfilter og tennplugger og ledninger. Går over disse områdene med vann eller høyt trykk spray kan føre til omfattende skader. Ikke sprut vann på motoren mens bilen kjører. Sørg for å fjerne alle deksler etter vask slik at du ikke starte bilen med dem fortsatt på.
Holde deg trygg

folk flest ikke tenker på detaljering en bil som farlig, men det finnes måter å bli skadet. Før rengjøring av interiøret i bilen din, parkere den i skyggen for en stund, så det er kjølig inne. Varmen fra solen kan gjøre det farlig varmt. Dørene bør alle være vidåpne mens du bruker rengjøring forsyninger. Hvis du ikke gjør det, kan farlige gasser bygge opp, spesielt i varmt vær.

Ved rengjøring av motor, sørg for at bilen er slått av før du bruker en fille eller et håndkle overalt under panseret. Et bevegelig belte kan ta tak i duken og trekk den og hånden din, forårsaker alvorlig skade. Etter dekker de elektriske delene, må du ikke starte bilen, selv for et sekund.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121074.html

Previous:
Next:

auto Detailing