Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan fikse opp en bil interiør

Fikse opp den gamle bilen er vanligvis mye billigere enn å erstatte den med en ny. År med forsømmelse kan forlate en bil interiør skadet, farget eller slitt ut. Lær hvordan du får din indre tilbake i tip-top form. Du trenger
møbeltrekk renhold løsning
Scrub pensel og filler
Auto vakuum
Dash eller plast rengjøringsmiddel
Headliner lim
Floor mats
Vis flere instruksjoner
en

Spray møbeltrekk renere på setet stoff og la det trekke i noen minutter. Kraftig skrubb seter med børsten, så vakuum dem grundig for å fjerne løse partikler. Gjenta prosessen, etter behov, inntil setene er rene. Hvis setene ikke vil komme ren, kan du installere setetrekk eller finne brukte seter i bedre stand.
2

Rengjør teppet på samme måte som setene, men vær forsiktig så du ikke over mette teppe; teppe padding er mer absorberende enn seteputen. Å få dem for våt kan føre til mugg.
3

Spray møbeltrekk renere på headliner. Tørk forsiktig med fillene, en headliner er tynnere enn andre stoff, og en børste kan skade den. Hvis headliner er hengende, bruker headliner limet å søke på nytt headliner til det indre taket.
4

Skrubb alle de innvendige plast med dashbordet renere. Bruk fille for å unngå riper. Plast er holdbare og vil vanligvis kommer ren. Hvis det er maling mangler, bruker du en matchende plast maling til å retusjere stedet.
5

Installer nye gulvmatter i bilen. Gulvmatter er billig, og kan gi interiøret i bilen din et oppfrisket utseende. Kraftige gummimatter vil holde seg bedre enn teppe matter. Pass på at fargen matcher resten av interiøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121080.html

Previous:
Next:

auto Detailing