Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Swirls fra en dårlig Auto Wax Job

Swirls som følge av en dårlig bil voks jobb er faktisk mikroskopiske riper i bilens lakk jobb. Mange vil fortelle deg at du trenger en makt buffer for å slette dem, men hvis du aldri har brukt en du risikere å gjøre swirls verre. Den enkleste måten å reparere auto voksing som ble gjort feil er å gjøre det for hånd. Det tar litt lengre tid, men den glatte, glassaktig glans du får er definitivt verdt det. Med litt tid og krefter, kan du fjerne voks virvler som de var aldri der. Du trenger:
varmt såpevann
Stor svamp
Hose
Absorberende, lofri håndklær
Ull, terry eller mikrofiber pusseklut
Pre-voks poleringsmaskin
Wax
Lofri voks applikator
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen med varmt såpevann og en stor svamp for å fjerne all skitt på overflaten og grus. Skyll den grundig med en slange og tørk den ned med absorberende, lofri håndklær. La det tørke helt i solen i 30 minutter
2

Sett en liten mengde av polish på din terry-dekket svamp eller klut -. Omtrent på størrelse med en fjerdedel - og gni det inn bilen i en back-og-tilbake bevegelse. Middels trykk er best; for hardt og du kan skade maling, for myk, og du vil ikke fjerne swirls. Skyll pad ofte mens du arbeider.
3

Bruk en ren frotté å forsiktig buff avsnittet inn i en skinnende glans når den polske begynner å føle seg litt klebrig. Når det er skinnende, kjøre hånden din over det. Hvis du føler noen humper, gjenta prosessen. Når håndkle knirker mot bilen, går du videre til neste avsnitt før hele bilen er bokstavelig talt squeaky ren.
4

Påfør din favoritt merke av voks i henhold til produsentens instruksjoner for å forsegle og beskytte lakken jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121234.html

Previous:
Next:

auto Detailing