Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Aluminum Oxidation

Aluminium er et naturlig forekommende stoff som brukes til å lage alt fra bildeler til brusbokser. Selv om dette materialet vil ikke rust som jern eller stål kan, kan eksponering til luft føre aluminium for å oksidere, noe som skaper misfarging og tar bort metallets polert finish. Oksidasjon oppstår når kjemikaliene som utgjør materialet samhandle med oksygenmolekyler. På grunn av dette, er det svært lite du kan gjøre for å hindre oksidering, men det er mulig å fjerne den ved hjelp av en bit av albuen fett, forlate aluminium ser skinnende og nytt. Du trenger:
Rags
Maling remover
Vann
400 -, 800 -, 1200-sandpapir
Dremel verktøyet
Polering hjulet /bit
Metal polish
Oppvaskmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Demonter objektet. Hvis du polering et element som kan tas fra hverandre, som felger, fjerne så mange brikker av objektet som du kan før du begynner. Dette betyr å ta felgene av bilen, fjerne ventilspindlene, og tildekking eller fjerning av noen andre aktuelle deler.
2

Fjern den gjennomsiktige belegget. Aluminiumprodukter er vanligvis forseglet med et klart belegg som forhindrer korrosjon. For å fjerne dette belegget og polere elementet, bare dyppe en ren klut i maling remover, og bruke den til å tørke ned objektet, og pass på å rense kriker eller strømpebukser mellomrom.
3

Sand elementet for å fjerne oksidasjon. Sand først med våte 400-korning papir, og gjenta med 800-korning, og avslutt med 1200-grus. På den siste etappen av sliping, sand i én retning.
4

Plasser en polering litt på en Dremel verktøyet, og bruke den til å buff elementet. Påfør en liten mengde metall polish til objektet som du buff.
5

Gi objektet en sluttrengjøring for å fjerne overflødig polish og skitt. Dette sluttrengjøring skal gjøres ved hjelp av vann og oppvaskmiddel, eller et lignende rengjøringsmiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120929.html

Previous:
Next:

auto Detailing