Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Film Fra Car Windows

Mange bilvinduene har et lag med film langs innsiden, hovedsakelig for å beskytte interiøret fra solens stråler. Hvis du noen gang trenger å endre filmen på grunn av sprekker, peeling eller ønske om å bruke en mørkere nyanse, må du fjerne den gamle filmen fra vinduet først. Dette er ikke en lett oppgave siden filmen bruker et meget sterkt hold. Du må myke opp limet med varme og såpe væsken å skrelle den av. Når den er fjernet, må du da forholde seg til rester fra lim. Du trenger
Tarp
Garbage bag
Vindu renere
Barberblad
Stålull
Towel
Ammoniakk
Vis flere instruksjoner

1.

La bilen sitte ute med baksiden vendt mot sola i minst et par timer. Dette er nødvendig for å varme og myke vinduet film.
2

Dekk til bilens interiør (spesielt setene) med beskyttende folie som en presenning.
3

Ta en plast søppelpose og klippe det sammen sine sider (ikke bunnen) for å gjøre et enkelt ark med plast som er nå dobbelt så lang som den opprinnelige posen.
4

Spray døren vinduet innsiden med vindu renere og umiddelbart trykk søppelpose mot sprayet området. Skrell posen utenfor vinduet etter 20 minutter, spray mer renere på vinduet og på nytt posen. Gjenta dette for 2 timer.
5

Skrell bort på hjørnet av filmen svært nøye med et barberblad, slik at du ikke riper i vinduet. Skrell filmen av med hendene når det er nok skrelles av til grep. Skrelle den av i ett stykke, hvis det er mulig, og dette er vanskeligere med sidevinduene
6

Spray mer vinduet renere på vinduet når du tar filmen for å holde limrester myk.. Rengjør rester fra vinduet med stålull eller et håndkle og ammoniakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120994.html

Previous:
Next:

auto Detailing