Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan få Soap Off av Car Windows

Soap kan være en av de hardeste stoffene for å rydde ut av glass, som synes kosmisk urettferdig. Enten bilen vinduene ble vasket av barn som er mer entusiastiske enn dyktige, eller noen forlot deg et velmenende bursdag melding, krever sikker kjøring synlighet, slik at såpe er nødt til å gå. Det kan være frustrerende å rengjøre såpe av bilvinduene, men det kan gjøres. Det er ikke en prøvd og sanne metoden for å få såpe av glass --- det avhenger av hva slags såpe, hva slags glass og hvor lenge den har sittet. Prøv punktene nedenfor før du finner en som fungerer for deg. Du trenger
plast skrape
Varmtvann
Hvit eddik
Spray flaske
Newspaper
Vindu renere
Plastic skuresvamp
Clean butikk kluter
Mr . Clean Eraser (flere)
Ammoniakk
Sponge
Vis flere instruksjoner
en

skrape av tykk tørket såpe med en hard plast skrape som de du bruker når du gjør en kake. Dette vil ikke fjerne den helt, men det forbereder vinduene for trinnene som følger.
2

Bland 1 kopp hvit eddik med en kopp vann og varme den i 45 sekunder i mikrobølgeovnen på høy. Overfør den varme væsken til en sprayflaske og spray det på såpe merkene. La den sitte i 10 minutter. Tørk den av med sammenkrøllet avispapir.
3

Spray vinduet renere på såpe merkene og la den sitte i noen sekunder. Bruk en plast skuresvamp å bryte opp såpe merkene. Tørk dem bort med avisen eller en ren butikk klut.
4

Fukt en Mr. Clean Eraser med varmt vann og bruk den til å skrubbe bort såpe merkene. Kontroller at du har mer enn en på hånden, fordi de rydde fantastisk, men de også falle fra hverandre svært raskt.
5

Hell litt ammoniakk på en fuktig svamp og skrubb såpe merkene. Gjør dette utenfor eller i et godt ventilert område fordi ammoniakk har veldig sterk røyk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121261.html

Previous:
Next:

auto Detailing