Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY Car Rust Protection

En av de vanligste bil plager er den endelige utseendet på rust. Over tid elementene slites bort bilens beskyttende toppstrøk. Sammen med riper og bulker som kan utsette metallet under, er rust nesten en uunngåelig. Rust oppstår når jerninnholdet av metallet reagerer med oksygen i luften. Heldigvis er det mange små ting som kan gjøres for å forhindre eller forsinke utbruddet av rust, sammen med prosedyrer for å følge for å holde små rustflekker fra å bli store problemer. Forebygging

Den beste behandlingen for rust er å hindre at den oppstår i første omgang. Holde en bil ren er første skritt mot rust forebygging. Vaske en bil regelmessig med bare myke materialer, slipende svamper eller kluter kan slipe smuss inn i overflaten av maling og hjelpe erodere lakken. Holde bilen tørr når det er mulig, og park innendørs eller bort fra solen. Forurensninger i luft og regnvann kan fremskynde tap av top coat, og ultrafiolett lys fra solen kan ha samme virkning. I tilfelle av bulker, bruke en aktuell detaljering malinger eller beskyttende klarlakk til området av bulken for å hindre at vann og luft fra forårsaker rust for å danne på den eksponerte metall. I vintermånedene, hvis salt brukes på lokale veier, vaske bilen ofte, være sikker på å skylle understellet.
Protection

Beyond forebyggende vedlikehold er det flere måter for å beskytte en bil mot rust. Den mest åpenbare av disse er å vokse en bil regelmessig. Voksing danner en beskyttende barriere mellom maling og miljø, og også bidrar til å hindre falming forårsaket av sollys. Voks hjelper også å holde vann fra pooling på bilens overflate og hjelpemidler i tørking. De fleste voks strøk siste månedene, så pass på å bruke minst ett strøk før utbruddet av vinteren, og en annen før sommeren driving season.
Behandling
< p> Når du oppdager rust, handle raskt for å holde den fra å spre seg. Små flekker av rust kan være polert eller slipes av. I mer ekstreme tilfeller, vurdere å bruke et oksid konvertering væske, som nøytraliserer rust og gir en base for ny maling. Syre-baserte produkter er også tilgjengelige for å bryte ned rust som er vanskelig å fjerne ved hjelp av andre metoder. I alle disse tilfellene gjelder maling eller beskyttende klarlakk til området når rust er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121209.html

Previous:
Next:

auto Detailing