Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Gjør det selv Auto Detailing

Detailing, eller rengjøring, kan en bil bli gjort i noen få enkle trinn. Holde bilen ren innvendig og utvendig kan forlenge levetiden på teppet, maling og interiør. Detaljering en medium-size bil tar omtrent en time. Du trenger:
Vacuum
Bilvoks
Tannbørste
Dash protectant
lofri klut
Sponge
Glass renere
Vis flere instruksjoner
Detaljering en bil
en

Siden skitt og rusk bygge opp på maling og utvendig av bilen, må du vaske bilen før du voks det. Rengjør alle sprekker, og skyll bilen grundig. Påfør voks til en del om gangen, og deretter fjerne med en lofri klut etter at bilen er tørr.
2

Vacuum interiøret. Kjør vakuum over teppet for å fjerne jord og rusk, og vakuum setene og bak trunk området. Du må kanskje bruke en mindre vakuum hodet vedlegg å komme inn i trange rom.
3

Påfør lær eller dash renere til alle innvendige overflater. De fleste biler har dørpaneler eller bak seteryggene som også er dekket av vinyl, så tørk dem også. Profesjonelle detailers er flinke til å fjerne skitt og floker inne i små sprekker i dashbordet og midtkonsollen mellomrom, men du kan nyte lignende resultater ved å bruke en tannbørste til å skrubbe disse områdene.
4

Rengjør innsiden og utvendige overflater av glasset for å fullføre detalj. Mens en ammoniakk-baserte renere vil gjøre jobben, vil alkohol-baserte rengjøringsmidler helt fjerne fett og insekt rusk uten å forlate striper bak. Ikke glem instrumentpanelet, radio display og interiør krom overflater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121066.html

Previous:
Next:

auto Detailing