Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik bruker du en Auto Detailing Buffer

En auto detaljering buffer brukes til polish og buff maling og klarlakk av kjøretøyet. Enkelt sagt, det gjør bilen fin og skinnende. Det kan også bidra til å beskytte lakken mot UV skader avhengig av polering og voksing forbindelser du bruker. Den automatiske detaljering buffer er en enkel måte å fremskynde prosessen med manuell rasping. Du trenger
Auto detaljering buffer
poleringsmiddel
Wax
Buffer pads
ren butikk rags
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en liten mengde av poleringsmiddel på én av elektrodene, og plassere på platen på undersiden av bufferen. De fleste auto detaljering buffing pads bare "stick" på bunnen av buffer selv.
2

Plasser pad /buffer på overflaten av kjøretøyet og forsiktig gni det sammensatte i en liten sirkel før du slår på buffer på.
3

Slå buffer på sitt laveste innstilling og gradvis øke hastigheten. Mens du gjør dette, flytter buffer i en sirkulær bevegelse. Gjelder ikke mye press til buffer siden dette kan lett brenne klarlakk av og deretter maling. La buffer gjøre jobben mens du flytter buffer over bilens overflate.
4

Når du har dekket hele bilen med poleringsmiddel, bytt til en ren pad og avslag bilen for å fjerne polering sammensatte.
5

Gjenta prosessen du brukte i trinn 1 til 4, bortsett fra denne gangen, bruker voks. Bruk rene pads å fjerne voksen, og hvis og når puten blir mettet med voks som du tar den, bytt til en frisk pad.
6

en endelig tørke ned av kjøretøyet manuelt med ren butikk filler. Dette vil fjerne voks du har gått glipp av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121030.html

Previous:
Next:

auto Detailing