Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik Clean Car Windows

Rengjøring av bilvinduene er et viktig skritt i bil detaljering. Dirty vinduer kan være en sikkerhetsrisiko, fordi de kan føre til blending og tåkete syn. Du må anstrenge seg for å se og kunne komme i en krasj. Rengjøring av vinduene er en kjedelig oppgave, men en som er nødvendig. Følg disse trinnene for å rengjøre bilvinduene. Instruksjoner
en

Velg ditt glass renere. Kjøp en alkohol, sitronsyre eller mekanisk renere. Du kan kjøpe det på en stor boks butikken eller auto deler butikken.
2

Vet at ammoniakk-baserte glass rengjøringsmidler er skadelige for mange bil overflater, inkludert skinn, vinyl og gummi.

3

Unngå å få over-spray på bilens interiør ved å spraye den ene siden av et tørkepapir med støvsugeren.
4

Start med de to viktigste dørvinduene. Rull dem ned litt og rengjør toppen av dem. Deretter ruller vinduene opp og sprøyt resten av overflaten med renere. Tørr med et papirhåndkle.
5

Følg nøye med hjørnene av vinduene dine. Det er der du finner striper og flekker.
6

Rengjør innsiden av frontruten mens du sitter i passasjersetet. Hvis du sitter i førersetet, vil rattet hindre arbeidet ditt.
7

Bruk baksiden av hånden din for å rengjøre innsiden av bakvinduet. Veilede håndkle over vinduet. Sørg for at du kommer inn i hjørnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120875.html

Previous:
Next:

auto Detailing