Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY Blackhouse kjørelys

Det finnes flere varianter av frontlysene å plassere inn i bilen, men når natten overgår den dagen, og det er lys på, er pålitelighet og synlighet det som teller mest. DIY Blackhouse Frontlyktene er ikke den sjeldneste typen lys, men kan bli funnet på alle forskjellige merker til aksent ens elskede bil. Mange eiere som eier en japansk gjort bil favorisere disse frontlysene på grunn av deres finesse stil og skarp utkikk finish, noe som gjør en bil gå fra vanlig til ekstraordinære. Valget av DIY

Når det kommer ned til å kjøpe frontlykter til bilen din, som de fleste elementer, hva du er villig til å betale for vil avgjøre utfallet. I likhet med å ta dine første skritt i å kjøpe en bil, jo mer penger du bruker, jo bedre kvalitet og holdbarhet. Velkjente nettfora basert rundt Honda, har eiere som skryter om sine Blackhouse kjørelys. Gjort riktig, detaljene er enkle, men må betales hensyn til for å opprettholde eventuelle skader. Den mest praktiske DIY måte å ha disse frontlykter, er å bruke en spray basert fra Krylon Fusion i ønsket farge, i dette tilfellet svart. Den enkleste av verktøy og utstyr kan bli funnet innen husholdningen din for å få dette til. En limpistol, stekeovn og skrutrekker starter du på din reise.
Taking Action

fjerning prosessen kan være komplisert for personer som ikke er bil buffs, men tålmodighet er nøkkelen. For å finne dem, forsiktig løfte opp panseret med en arm mens plassere panseret support rod i sin rette plass for å hindre alvorlige skader. Med en skrutrekker, fjerne boltene som holder dem sammen. Trygt med begge hender, ta ut lysene og legg dem til side. Ovnens temperatur kan stilles på enten 275 eller 300 grader. Fjern alle pærer og ledninger fra enheten før du legger inn i den varme ovnen, eller det vil smelte eller eksplodere. Hele frontlys seg selv vil ikke forringes selv.

Når du er klar, legger du ett frontlys om gangen på en bakervarer panorere eller ark, og i denne 10 minutters prosessen logikken i limet vil bli myk nok til å lirke fra hverandre. Ved hjelp av standard kjøkken votter eller hansker, forsiktig fjerne arket med frontlysene. Finn klipsene som holder sammen frontlykter og fjerne dem. Mange nettsteder anbefaler sliping av bolig område for spray til å holde seg bedre, men det er hva du foretrekker. Å plassere huset på hver avis spredt ut av et håndkle, bruk en primer til å markere området inni den og gjenta denne prosessen et par ganger mens du har 10 til 15 minutters intervaller med tørking i mellom. Følg samme fremgangsmåte som du påføre malingen fargen du ønsker, men la tørkeprosessen å strekke seg inn i minst en time før spratt tilbake på forsiden av lysene og malte stykker også. Ta deg god tid i å plassere tilbake dekslene for å unngå eventuelle feil.

Etter denne prosessen, legg den tilbake i ovnen for ikke mer enn 5 to10 minutter slik at limet til å danne en gang da, trykker sammen Hele frontlys enheten. Når ovnen er ferdig, plasserer pærene og ledninger tilbake da pop tilbake i hovedlysene ved å bolte dem tilbake inn i bilen din. Det beste er å vente på at sola skulle gå ned, å starte opp motoren og se dine personlige DIY Blackhouse Frontlyktene livne i natt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121099.html

Previous:
Next:

auto Detailing