Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Fastsette Chrome Rust

Chrome er et vanlig platekledning prosess som gir en svært reflekterende overflate til metallgjenstander. Forkromming brukes på alt fra bil hjul og støtfangere til bad kraner. Selv om krom er ganske holdbart, kan det ruste hvis fuktighet er lov til å holde på den. Etter hvert vil dette føre til at krom å flasse og pit, som krever at stykket være re-forkrommet. Imidlertid kan mindre rust fjernes fra krom. Du trenger
Såpe og vann
Metal polish
frottéhåndklær
White eddik
Aluminiumsfolie
Vis flere instruksjoner
en

Vask krom elementet grundig med såpe og vann. Tørk den med en ren, lofri frotté håndkle slik at du kan få en god ide om hvor problemområdene er.
2

Poler krom med høy kvalitet metall polish som Gords. Plasser en liten mengde av polish på en ren fille, og arbeid det inn i områder med rust, rasping og polering rust ut.
3

Skrubb rustne områder med stålull. Etter bruk av fille, plasserer en liten mengde av polish på et stykke av svært fin stålull. Gni forsiktig stålull inn i områder med rust, spesielt områder som har mindre pitting. Skyll løsnet rust og overflødig polish av med vann. Tørk krom.
4

Fjern gjenværende rust med hvit eddik og aluminiumsfolie. Brett folien til en hånd-sized torget og deretter suge folien i eddik. Gni folie og eddik over områder med rust med folie i håndflaten.
5

Poler krom igjen med metall polish, med en ren, tørr klut til å buff ut skinne .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121308.html

Previous:
Next:

auto Detailing