Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan fikse en Rusted Chrome Bumper

Forkromming gir en vakker, reflekterende overflate når den er i god form og er ofte brukt på klassiske støtfangere. Dessverre kan det bli svært skjemmende hvis rust er lov til å utvikle seg på det. Og hvis overflate rust ikke fjernes før det setter metallet, vil det ruiner krom, og støtfanger må være rechromed, som er en kostbar prosess. Hold krom støtfangere på den klassiske rust-fri med noen elementer og noen albue fett. Du trenger
Chrome polish
Clean, lofri klut
Stålull
White eddik eller Coca Cola
enkle grønne
Vis mer Instruksjoner

1.

Vask støtfanger med et mildt rengjøringsmiddel og vann. En god renere er enkle grønne som har blitt utvannet med en del renere til fem deler vann.
2

Polsk støtfangeren med en høy kvalitet krom polish. Påfør polish med en lofri frotté klut og deretter buff det ut. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av hvor de mer vedvarende områder med rust er.
3

Fjern rust som har forårsaket mindre pitting ved å gni krom polish på de rustne områdene med fin stålull. Bruk den fineste stålull tilgjengelig for å unngå riper i krom finish.
4

Bruk aluminiumsfolie og hvit eddik hvis det er rust fortsatt på støtfangeren. Brett aluminiumsfolie slik at den passer i håndflaten din. Dypp folie i hvit eddik og deretter gni folie over de rustne områdene. Gjenta prosessen med å dyppe folien og inn i hvit eddik og gni den på rust. Hvis du ikke har noen hvit eddik, kan Coca Cola erstattes.
5

Påfør krom polish med et rent håndkle etter at du har brukt stålull og hvit eddik.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121307.html

Previous:
Next:

auto Detailing