Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Clean Cars

Å ha rene biler tar mer enn bare å kjøre bilen gjennom en automatisk bilvask. Denne fremgangsmåten renser bare utsiden av bilene. Dette kan sammenlignes med å bare vaske ens ansikt, mens resten av kroppen skitten og stinkende. Å ha en ren bil krever en fullstendig innvendig rengjøring inkludert fjerning gulvmatter og støvsuging gulvet under dem. Gulvmatter som er utenfor rengjøring må kanskje skiftes ut. Du trenger
Vacuum
Damp og tørr rags
Vindu vaske væske
Brush
Nye gulvmatter (valgfritt)
Heavy svamp
Vis flere instruksjoner
Rengjøring Interior of Cars
en

Samle all søppel som sitter oppå eller under setene. Dette inkluderer tomme brusbokser, fastfood matrester og andre elementer som lukter opp en bil. Løft og fjern gulvmatter og rist dem utenfor bilen for å fjerne løs skitt. Bruk en slange og vaske dem og la tørke utenfor. Vakuum området under matter
2

Ta ut og tøm foran askebeger. Tørk innsiden med en fuktig klut og erstatte. Gjør det samme for de askebegre i ryggen (hvis noen). Vask dashbordet foran og under bakvinduet hylle og tørke til en skinne. Ved hjelp av en mild vindu renere, vaske innsiden av bakvinduet og frontrute og sideruter.
3

Vacuum polstringen i front og bak seter. Spray flekker og flekker med sete-rens og gni med en tørr klut før flekkene fjernes eller se bedre. Tørk av armlenene og området under vinduene.
4

Sett tilbake alle gulvmatter som du fjernet. Hvis de ser slitt og revet, erstatte dem med et nytt sett med matter. Sjekk hele innsiden av bilen for å se om du gikk glipp rengjøring noe. Når du er overbevist om at bilen interiøret er rent, spray det med en ny bil duft å gi den et friskt, out-of-the-dealer-ren aroma.
Rengjøring av utsiden av bilen
5

Kontroller at du slangen vaske bilen (på en lov vann-bruk dagen) foran huset eller i en gjør-det-selv vaske området. Rengjør frontruten ved å strø litt natron på skitten frontrute og skrubbe den med en våt svamp. Trekk ut vindu skiver og tørk dem ned samtidig med samme svamp.
6

Gi bilen en tung spray av vann fra topp til bunn. Bruk bøtte og fyll den med rent vann, og legger om en capful av ett av de jord-vennlige biologisk nedbrytbare oppvask væsker på markedet. Vask bilen ved å starte på toppen og nedover mot hjulene. En bil som nylig er vokset vil perle opp ved sprøyting med vann og behøver ikke å bli dekket med voks på nytt. Overwaxing kan være like ille som ikke voksing.
7

Bruk en stor svamp gummi dyppet i en bøtte med såpevann og vask toppen av bilen med sirkelbevegelser. Hvis du har et problem å nå toppen av bilen, stå på en liten stepstool. Vaske en side om gangen til hele toppen av bilen har vært forsiktig skrubbet og er såpevann.
8

Flytt ned til den ene siden av bilen om gangen, soaping og skrubbe vinduer, dører , under døren og foran og bak dekk. Sørg for at du rengjør begge frontlykter, side og bakruter og bagasjerommet på bilen. På denne tiden var hele bilen bør være såpevann, skrubbet og våt.
9

Start med taket av bilen og gir den en god spyling ned for å bli kvitt alle såpeskum, smuss og skitt. Følge opp ved å bruke et rent håndkle fille for å tørke av bilen overflaten. Dette kan være en to-håndkle jobb, siden du også trenger å tørke og tørke foran grill og frontlykter. Bruk en ren pusseskinn på den tørre bilen i en back-og-tilbake sirkelbevegelse å skinne bilen før du kan se ansiktet ditt i det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121020.html

Previous:
Next:

auto Detailing