Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Forskjellene mellom Car Wax & Car Polish

Selv blant kunnskapsrike bil buffs, vedvarer en uenighet når det er riktig å bruke bilvoks til bilen din, og når du bør bruke bilpolish. Og med stadig forbedrede formler for både voks og polish, kan det som kan ha vært sant på en gang være mindre sant eller ikke sant i det hele tatt, lenger. Og for de eiere som ønsker å ta vare på bilene sine, men er ikke bil nøtter, fordeler og ulemper med bilvoks versus bil polish kan bli enda mer forvirrende. Heck, mange mennesker er ikke engang klar over det er en forskjell mellom de to. Bilvoks

Bilvoks er et ikke-slipende belegget vanligvis inneholder carnuba og andre voks. Det er brukt etter vask bilen og tørker til en tynn, melkehvit lag når den brukes på riktig måte og deretter tørkes eller polert av. Voksen fungerer som en klar, skinnende beskyttende lag mellom elementene og klarlakk som har blitt brukt over malingen på bilen din. Det fyller i svært liten (lese, mikroskopisk) gropene i klartekst-coat og vil hjelpe dem skinne til nær-showroom lysstyrke.
Bil polsk

Car polsk vanligvis inneholder et mildt slipemiddel som fjerner ikke bare noen av de mer vanskelige veien materialer som kan sprute på bilen din som kjemikalier, salt, tjære og bugs, men også en veldig, veldig tynt lag med klar-coat avhengig av hvordan den brukes og fjernet. Til slutt kunne den polske rense bort den klare-coat seg selv og etter det kan det begynne å fjerne maling som den klare-coat ble brukt for å beskytte i første omgang. Av denne grunn er det sterkt anbefalt å ikke bruke en elektrisk buffer når bruke polish. I stedet, bruke og fjerne for hånd eller overlate til fagfolk. Noen polerer inneholder Teflon, så ikke engang tenke på å lage din badekar gjenvinne sin glans ved hjelp av polsk fordi det er for glatt.
Når du bruker som

Før du bestemmer om du skal voks eller polish bilen, først vaske bilen grundig, og sørg for at den er tørr. Så lett kjøre fingrene over malingen, følelse for ujevnheter eller forhøyede prikker. Hvis overflaten er glatt det betyr at du trenger bare gjelde voks og tørk av i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis du føler deg lite støt eller uregelmessigheter, betyr det manglene er under overflaten og bilen må poleres i henhold til instruksjonene fra den polske du har kjøpt.
Oppturer og nedturer

Vi har allerede snakket om nedsiden av polish. Hvis det brukes for ofte og feilaktig (spesielt med eldre biler), kan det til slutt polere bort den klare-coat, maling, og selv underull. Hvis det blir så langt sammen, vil bilen må være omlakkeres. Men gitt den teknologiske utviklingen, polerer noen inneholder slike milde slipemidler eller polymer blander at skade på klarlakk er minimal. Den største fordelen ved å polere er at det vil skinne mye lengre og vann vil fortsette å perle opp til en year.Wax, på den annen side, må anvendes mye oftere og faktisk kan smelte hvis det blir varmt nok, særlig på flatt underlag, som taket og panseret, som er utsatt mest til solen.
skeptisk til polsk? Prøv Appleton løsning.

Prøv dette tipset fra Bob Appleton av Hewlett, New York, som var snill nok til å dele den på en Internett bil blogg. Det synes å være noen ulemper til dette trikset. Etter vask og forbereder overflaten og deretter bruke voks til bilen din, fylle en sokk halvveis med maisstivelse og knyt en knute på toppen av sokken. Holder knuten, lett klask stivelsen ball hver 18 inches eller så rundt vokset overflate. Lett gni pulverisert restene av maisstivelse med en ren bomullsklut. Mais stivelse fungerer som juvelen rouge brukes til å polere glass. Avslutt med å spyle bilen av og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121019.html

Previous:
Next:

auto Detailing