Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Tips om bruk Detailing Spray

Detaljering spray, som kan bli funnet på noe automotive supply butikken, er laget for å bruke på alle typer kjøretøy. Det kan bidra til å gjøre allerede ren kjøretøy skinne eller raskt rydde en litt skitten bil uten å måtte bruke såpe eller vann. Det er flere måter å bruke detaljering spray og noen måter du bør unngå. Hva er det for?

Detailing sprayen brukes etter vask og detaljering bilen for å bringe en glans i lakken. Det fjerner lys skitt, støv og bygget opp forurensninger som forårsaker vann flekker, sette en siste finishen på selv de beste vaske jobber. Detaljering spray er trygt for alle typer malt overflate.

Detailing spray også kan brukes til å raskt ta opp en bil som er for det meste rene. Du kan bruke detaljering spray et par ganger i uken eller mellom tunge vasker å holde bilen ren.
Hvordan bruke det

Detailing spray kan ikke brukes alene. Du trenger også en microfiber håndkle til å tørke av spray når den er på overflaten av bilen. Sprayen påføres direkte på overflaten av bilen, og deretter tørket bort med håndkle. Gjør dette over hele malte overflaten av bilen skinner malingen for en glossy look. Hvis bilen din trenger minimalt renhold, er dette den beste og raskeste måten å gjøre det.
P Hvis bilen er skitten eller har gjørme på overflaten, bør det vaskes først. Tørke detaljene spray på en skitten bil vil bare føre til en større kaos. Vaske bilen grundig med bilvask såpe, tørk den med en ren pusseskinn og bruk deretter detalj spray. Fukte bilen i små områder av gangen og tørk av detalj spray med en microfiberklut. Ved hjelp av mikrofiber i stedet for en vanlig håndkle kutter ned på mengden av lo og riper som kan ende opp på overflaten.

Detail spray fordamper raskt for å hindre vann flekker. Det også smører litt på overflaten av bilen for å forebygge riper og for å hindre feil, sot og skitt fester seg til overflaten.

Før du bruker spray på en bil som er ren nok til å klare seg uten en vask, gå over den med en maling-sikker automotive duster å fjerne tunge støv på overflaten. Påfør detaljering spray og tørk det med en mikrofiberklut. Du kan også bruke detaljering spray på all krom og trim stykker. Bruk glass renere på vinduene for å fullføre rask detalj jobb og få bilen ser ut som det bare var detaljert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121111.html

Previous:
Next:

auto Detailing