Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan til polsk en Antique Car

Antique biler er et samlingspunkt i bilindustrien, med eiere bruke tusenvis av dollar hvert år å opprettholde sine kjøretøy. Vasking, rengjøring og voksing er alle viktige deler av klassisk bilpleie. Polering en antikk bil kan være en riktig prosess, selv om det ikke er vanskelig. Du trenger:
bilvoks
Chrome Polish
Soft Rags
Buffer
Vann
Skuffer
Vis flere Instruksjoner
Hvordan polsk en Antique Car
en

Vask bilen før du påfører voks. En bil må være rene, for å riktig polere den.
2

Velg en voks utviklet spesielt for bilen maling. En rekke voks inneholder skrubbing granulat som kan skade bilen overflater, så velg med omhu.
3

Park bilen i et skyggefullt område, helst en garasje eller carport. Hvis du voks bilen utenfor, løper du risikoen for solen bakervarer voks på lakken, noe som kan ødelegge maling jobb.
4

Begynn polering på panseret av bilen. Påfør et tynt lag med bil voks og gni voksen jevnt over overflaten av panseret. La voksen tørke til en melkeaktig farge før rasping.
5

Påfør buffer til de voksede områder med lav hastighet, la den gli over overflaten av bilen. Pass på å ikke slå buffer for høyt eller bruke for mye press, som buffer kan spise inn din maling jobb. La buffer til lett polere voks av en liten flekk av gangen, går i retning av metallarbeider når det er mulig.
6

Wax de resterende malte flater av bilen, tar seg ikke å søke voks til noen krom eller gummi. Alltid jobbe i ett lite område om gangen, som voks tørker raskt og trenger å være polert så snart den er tørr.
7

polske krom overflater når du har polert bilen. Påfør krom polish forsiktig og gni det godt med et mykt håndkle. Når du har dekket hele overflaten, buff krom raskt med et rent håndkle for å få frem glansen.
8

Sjekk over antikk bil for å sørge for at du ikke har oversett noen områder. Du kan repolish noen områder du har gått glipp hånd å holde antikk bil polert og ser sitt beste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120920.html

Previous:
Next:

auto Detailing