Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Beste måtene å vokse en bil

Voksing en bil beskytter malt overflate fra sol, regn og andre skadelige elementer. En ting voksing gjør ikke er gjøre bilen skinnende. De fleste biler ser bedre etter å ha blitt vokset, men det er fordi det ble vasket før de blir vokset. Du kan ta noen skritt for å få mest mulig ut av voksing en bil. Vasking

beste voks jobben begynner med en stor vask for bilen din. Parkere bilen i skyggen slik at sollys ikke varme overflaten. Bruk bilvask såpe, en myk svamp og en vannslange uten munnstykke. Høytrykk sprøyter kan brukes, men kan skade lakken.

Vask alle deler av bilen, som starter på taket og jobbe deg nedover. Vask støtfangere og lavere kanter av bilen etter vask de viktigste områdene. Vask felger og dekk sist. Disse områdene er de mest skitne og må vaskes, skylles og vaskes på nytt for å sikre at all skitt er fjernet.

Etter vasking og skylling bilen, tørk den med en syntetisk pusseskinn klut. Dette hindrer vann flekker fra forming og forårsaker oksidasjon senere.
Før Voksing

De fleste påføre voks etter at bilen er tørr. Dette er ikke den beste måten å vokse en bil. Du må først fjerne alle små metallpartikler som ikke kan fjernes ved å vaske alene. Bruk en leire bar kit til helt ren alle forurensninger fra metallet og få renest mulig overflate før voksing. En leire bar kit leveres med en clay bar og leire smøremiddel. Spray smøremiddel på et lite område og deretter gni leire bar frem og tilbake over den våte flaten. Leiren bar plukker opp eventuelle partikler som kan bli sittende fast i den malte overflaten. Du kan brette og omforme leire bar for å beholde bare rene områder utsatt for bilens overflate. Spray området igjen og tørk den med en mikrofiberklut. Flytte til et annet område til hele bilen har blitt gnidd med leire bar.

Polsk bilen med et mildt slipemiddel bil polish. Bruk en dual action orbital poleringsmaskin, beveger seg i små sirkulære og frem og tilbake bevegelser. Dette fjerner mildt bleke områder av maling (selv de du ikke legger merke til) og gir bilen en lys glans. Polere alle lakkerte områder.
Voksing

Påfør et tynt lag med ren karnaubavoks. Ikke bruk noen spesielle voks systemer eller voks kits. Ingenting fungerer bedre enn vanlig ren karnaubavoks. Påfør et tynt lag med karnaubavoks med en fuktig svamp. La voksen sitte i ca fem minutter og deretter buff det av for hånd med en myk, tørr 100% bomull. Ikke la voks sitte på overflaten i mer enn fem minutter. Du må kanskje gjøre små områder av gangen og aldri la voks for å sitte i solen på bilen. Dette fører til at voks for å bli tørr og ikke beskytte bilen som det skal. Også aldri voks i veldig varmt eller veldig kaldt vær. Dette fører til at voks til tørk, eller ikke tørr, riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121076.html

Previous:
Next:

auto Detailing