Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Clay Bar bilen

Noen ganger vasking og selv voksing bilen er ikke nok til å få en skinnende glans på overflaten. Når forurensninger som fugleskitt, brems støv og miljøgifter bosette og bo på bilens overflate, blir de sittende fast i det øverste laget av malingen. Vask alt du vil, men såpe og vann vil ikke fjerne dem, sikker måte å fjerne alt av disse miljøgiftene er med leire bar behandling. Bruk en leire bar på bilen din for å gjøre overflaten glatt og klar for voks. Du trenger
Car såpe
Sponge
Clay bar
Clay smøremiddel spray
Detailer spray
Mikrofiber håndkle
Vis flere instruksjoner
1

Parker bilen i skyggen og la overflaten kult. Vask bilen med bilen såpe og en myk svamp til å fjerne all overflaten rusk. Skyll den og la den tørke helt.
2

Spray smøremiddel spray på et lite område av bilens overflate. Gni leire bar over smøres området flere ganger. Gni leire bar foran og bak - ikke opp og ned - på bilens overflate
3

Flytte til et annet område og gjenta spray og gni prosess.. Gjøre dette til hele bilen. Arbeidet med maling fra toppen til bunnen. Begynn med taket, panseret og bagasjerommet, og arbeide ned bilen til bunnen.
4

Se på leiren for å se de små biter av rusk og forurensninger det plukket opp. Brett leire bar over når området berøre malingen ser skittent.
5

Place ubrukt leire i en forseglet baggy med en liten mengde vann for å holde det fuktig for fremtidig bruk.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121077.html

Previous:
Next:

auto Detailing