Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Reverse Roll Vindu Tint Film

Tint ryggen frontruten og si farvel til squinty-eyed baksetepassasjerene og skålding-hot seat spenner. En omvendt roll missfarging teknikken kan bevare fargen på bilens interiør og, til slutt, verdien av en bil. Spar penger og bruke vinduet fargetone filmen stedet for å erstatte en bakvinduet med kjemisk behandlet glass. Du trenger
Window tint film (basert på størrelsen på vinduet)
Squeegee
Hard straight edge
Roller (lengde vindu)
Spray flaske med såpevann
Knife

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør vinduet tilbake grundig med et rent håndkle og såpe og vann. Fjern all skitt og rusk
2

Skjær filmen litt større enn størrelsen på vinduet;.. Igjen en 2-tommers overlapping på alle sider
3 < p> Lay filmen inn i vinduet med den fargetone side opp. Peel tilbake en fot av den klare fôr fra solfilm sakte og tåke lett med en vann-såpe løsning. Bruk en dråpe oppvaskmiddel bare i løsningen. Trykk på de ytre kantene av den fargetone siden av filmen bare hvis det er nødvendig. Fingeravtrykk kan stå bak.
4

Roll filmen på valsen starter fra siden og stoppe like før en-fots delen som ble skrelt tilbake. Mist vinduet med vann og såpe løsning.
5

Plasser valsen på vinduet med en-fots delen bare litt overlappende vinduet kanten. Den fargetone side av en-fotdelen skulle bygge seg på vinduet nå. Vannet løsning hindrer den eksponerte filmen fra umiddelbart fester seg til glasset og gir mulighet for re-posisjonering om nødvendig.
6

Sakte ruller filmen ut av rullen med én hånd og løsner klare liner med motsatt hånd. Stopp for å re-tåke vinduet hvis det er nødvendig. Plasser filmen på vinduet.
7

Arbeid vann og luftbobler ut fra undersiden av filmen med en nal. Skjær av overflødig film, forlater noen få millimeter med overlapping for å tvinge inn i vinduet hjørner. Flate med nal og en hard rett kant. Filmen krymper litt når den er tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120866.html

Previous:
Next:

auto Detailing