Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan sette opp et hjemmenettverk Auto Spray Booth

Sette opp et hjemmekontor auto sprøyteboks er en utmerket måte å spare penger mens du tar kontroll over malingen. Komplett maling jobber kan koste mer enn $ 1000 på mange auto butikker, slik at selv en moderat investering i et hjem sprøyteboks vil lønne seg raskt. I tillegg, ved hjelp av vanlige materialer, kan du bygge en spray messe som kan demonteres og brukes på nytt mange ganger. Sprøytebokser kan bygges inne i en eksisterende struktur, for eksempel en garasje eller låve, eller de kan bygges utendørs hvis dere trenger mer plass. Du trenger
lengder på 1-tommers PVC rør
1-tommers PVC ledd
Kniv
Duct tape
Box fan
Cotton laken
plastduker
Vis flere instruksjoner
Layout og klargjøring
en

Mål din bil eller lastebil og bestemmer seg for en størrelse på spray messe. For de fleste biler, vil en 15-fots med 10-fots plass være tilstrekkelig. Åtte meter av høyden bør også være nok. Størrelsen på en sprøyteboks kan enkelt endres ved å bruke lengre biter av PVC rør og mer plastduker.
2

Skjær 1-tommers PVC-rør med verktøyet kniv. For en 15X10X8 messe, kuttet seks 8-fots lengder for å tjene som søyler, fire 7,5-fots lengder for lengden på toppen, og tre 10-fots lengder å kjøre horisontalt over toppen.
3

Samle fire 1-tommers PVC treveishjørnet ledd, og to fireveis forbindelsesleddene. Sørg for at de kuttet kantene av PVC-rør passer perfekt inn i leddene.
Assembly
4

Konstruer rammen ved å feste PVC-rør til leddene. Det vil være tre 8-fots søyler langs hver ende, og tre 10-fots bukseseler tvers av toppen av rammen. De 7,5-fots lengder vil bli brukt i par for lengden av rammen.
5

For en større messe, bruke flere kryss bukseseler og søyler. Hvis noen av PVC leddene er løs, forsterke dem med duct tape.
6

Skjær plastduker til størrelse og legg den over messe. Fest dem til rammen med duct tape. La plast på den ene enden av messe fristilt slik at den kan rulles tilbake til å fungere som en dør.
7

I ett hjørne av messe, kutte ut en del av plastfolien litt mindre enn boksen fan. Sett viften slik at det vil blåse utover og forsegle kantene med duct tape.
8

På motsatt vegg fra viften installasjon, skjære et hull av tilsvarende størrelse. Mål og skjære et parti av bomull laken som er akkurat større enn hullet og båndet arket på plass over hullet. Dette vil fungere som et luftfilter når arket fuktet rett før du bruker standen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121162.html

Previous:
Next:

auto Detailing