Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Detalj innsiden av en bil

Når folk rengjøre bilen de vil vanligvis kjøre et vakuum over interiør og rengjøre vinduer. Men når noen setter ut på detaljer interiøret i en bil, er det mye mer som går inn i det enn en no-streak vinduspuss løsning. Detaljering interiøret i bilen din betyr tending til alle mulige detaljer og jobber hardt for å gjøre bilen din ser nesten helt ny. I tillegg til å gjøre bilen din ser bra ut, kan detaljering også bidra til å forlenge levetiden på bilen din ved å fjerne smuss og skitt som aldre bilinteriør. Du trenger:
Støvsuger
Plast sparkel
Stain remover for din bil setestoff
Oil såpe
Bucket
Varmt vann
Sponge
Dry håndkle
Bil interiør protectant
Ammoniakk vinduspussemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle gulvmatter fra bilen, noe hengende fra bakspeilet og noen setet gulvbelegg. Kaste ut alt av søppel i bilen og tømme ut alle askebegre. Ta ut barnets sikkerhet sete og fjerne alt fra dashbordet.
2

Vacuum alt i bilen fra seter til tepper. Bruk en plast sparkel å nøye løsne noe som kan være fanget i sømmene av bilen, og deretter støvsuge rusk.
3

Bruk flekkfjerner å eliminere eventuelle flekker på tøyet. Pass på at støvsugeren du bruker matcher stoffet, enten møbeltrekk eller skinn.
4

Bland en kopp olje såpe med en gallon av varmt vann og deretter skrubbe ned dashbordet, dører og alt rundt interiøret i bilen med en svamp. Sørg for å rengjøre overalt, inkludert bak bakspeilet og området i nærheten av din bakvinduet. Rengjør bildøra gulvbelegg og løperne langs bunnen av bilen døråpninger i tillegg. Tørk av med et håndkle.
5

Påfør et lag med bilens interiør protectant til de områdene som du nettopp vasket. Spray materialet i et tørt håndkle først, og deretter bruke den til bilens interiør.
6

Rengjør vinduene grundig med en ammoniakk-basert vindu renere.
7

Støvsug gulvet matter og sete gulvbelegg før du bytter dem. Hvis gulvmatter er ikke stoff, skrubbe dem med såpevann og legg et lag med protectant til dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121360.html

Previous:
Next:

auto Detailing