Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Beste måten å Detalj en bil

Hver auto Detailer har sin egen effektiv metode for å rense et kjøretøy. Detaljering en kundes bil krever mer enn en enkel vakuum, vask og voks, imidlertid. Det krever en grundig rengjøring av interiør og eksteriør på bilen på en effektiv og riktig måte. En grundig og fullstendig detalj av bilen krever fjerning av støv i ventilene, fjerning av flekker fra headliner, seter og tepper, rengjøring av vinduene, støvsuging, under panseret avfetting og, til slutt, bilvask, polering og voksing. Interiør

Start med å rense interiøret i bilen. Ren fra innsiden og ut. Være grundig, men likevel bevege seg raskt. Fjern matter, luer, hansker, flasker, servietter, mynter i koppholderen, leker og bilseter. Støvsug hele interiøret, inkludert bagasjerommet. Støvsugde teppet matter. Støvsuging første lar deg se flekker som trenger å ta vare på med en skrubb børste. Bruk et rengjøringsmiddel for å fjerne deigete-on smuss på dashbordet og bomull vattpinner å komme til vanskelig tilgjengelige steder som lufteventiler. Bruken av en tannbørste vil børste ut smuler og støv i trimming og rundt knappene på dashbordet. Bruk dekk renere for dype fettflekker i teppet, på teppet matter og på setene. Rengjør vinduene med din favoritt ikke-streak vindu renere. Grundig støvsuge interiøret igjen.
Under the Hood

Dekk til dynamoen og annen elektronikk som vil bli ødelagt hvis skylt over med strøm vaskemaskin. Spray motor med ditt valg av avfettingsmiddel. Dekk renere fungerer som et avfettingsmiddel også. La avfettingsmiddel sit, et minutt eller to, og forblir effektiv ved å rense av eventuelle feil eller tjære fra støtfangeren foran og hette. Du kan også spraye dekk renere på dekk og hjul og la det sitte. Skyll motoren og slår panseret.
Utvendig

Skyll bilen for å fjerne rusk og feilen og tjære remover brukes på støtfanger og panser . Skylling bilen først blir det vått. Ta en svamp med såpe til det å bidra til å fjerne noe av sandkorn som kan sette seg fast på svampen og rive det eller, enda verre, scratch kundens bil. Bruke claybar er en ideell måte å sikre ikke skrape kundens bil. Bruk claybar på vått underlag uten press brukes til det. Som du kjører den frem og tilbake over den våte overflaten, vil claybar plukke opp noen grus og la overflaten glatt. Etter at du er ferdig med claybar, vaske bilen med såpevann, skyll og deretter håndkle tørt. Noen biler krever hjulet rasping å pusse opp et visst område før du påfører voks. Pass på å ikke la hjulet buffer buff ett område for lenge. Hold hjulet buffere i bevegelse. Påfør voks og la det tørke før du fjerner. Rengjør utvendige vinduer og krom.
Siste hånd

Sett matter tilbake i interiøret i bilen og erstatte alle kundens elementer, med unntak av søppel og tomme brusflasker, tilbake til bilen slik de var før du tok dem ut. Spray en luftrenser inn i interiøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121049.html

Previous:
Next:

auto Detailing