Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri Svart Trim på en lastebil

Black trim på en lastebil kan se veldig skarpe eller kjedelig avhengig av hvor godt du tar vare på den. Trim i en lastebil er vanligvis noen type plast på de fleste mid-priset produksjon kjøretøyer. Høyere-end biler, kan imidlertid bruke ekte skinn. Den type svart trim du har i bilen din vil avgjøre hvordan du rengjør den. Hvis du ikke rense svart trim på en jevnlig basis, ikke bare vil det begynne å se kjedelig, men det kan begynne å falme også. Når dette skjer, er det ingen måte å permanent gjenopprette trim uten å male det eller kjøpe ny trim. Du trenger
Leather cleaner /conditioner "Back-to-Black" rengjøring solutionSoap og vann Spray bottleClean, lofri butikk filler eller towelsQ-tips
Vis flere instruksjoner
1

Fukt ned overflaten av det indre trim med en såpe og vann spray. Dette er bare en innledende rengjøring for å kvitte seg med rusk og støv som har samlet seg. Trim i lastebil kan være rundt radioen konsollen, eller rundt dørhåndtakene, eller i midtkonsollen. Forskjellige produsenter tilbyr forskjellige stiler, så avhengig av merke og modell av bilen din, kan du ha mye trim eller bare litt å rengjøre.
2

Tørk av innvendig trim. å sørge for at du rengjør alt av støv og rusk som har samlet over tid. Bruk Q-tips for å rense vanskelige å nå områder rundt dørhåndtak eller noe søm der det er vanskelig å rengjøre med en fille.
3

Påfør lær renere og balsam bare hvis Interiør er ekte skinn. Tørk av balsam over overflaten av trim og arbeid det inn i trim grundig med sirkelbevegelser. Du må kanskje bruke tre eller flere strøk med balsam hvis det har vært en stund siden sist du renset trim.Do Ikke tørk av balsam av med en ren fille. I stedet la conditioner suge inn i skinn og "tørr" naturlig. Det bør ikke helt tørr, og bør føle litt fet. Dette er naturlig som skinn må være betinget, og bør aldri føle tørket ut.
4

Påfør Back-to-Black rengjøringsmiddel bare hvis interiør er plast. Dette rengjøringsmiddel normalt kommer med en applikator som du kan bruke løsningen med. Dette vil rense overflaten av trim, og vil gjøre det trim "shine". lik skokrem. Arbeid renhold løsning på plast overflaten i en sirkulær bevegelse inntil alt av trim er dekket, og la den tørke. Du må kanskje bruke flere strøk for å få god dekning. La hvert strøk tørke før du påfører det neste.
5

Påfør Back-to-Black løsning for alle utvendige svart trim, da dette vil være av plast. Prosessen er den samme for utvendig trim som for interiør. Igjen, kan eksakt trim plassering varierer fra lastebil til lastebil, men utvendig trim normalt inneholder stigtrinn, tetningslistene rundt alle vinduer, og eventuelle plast trim brikkene på karosserideler (inkludert dører eller lastebil seng). Får ikke noe av dette vaskemiddel på maling av lastebilen. Du må kanskje bruke rene filler for å hjelpe deg å holde løsningen borte fra maling som du er renhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121033.html

Previous:
Next:

auto Detailing