Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Bil Voksing Teknikker

Det beste du kan gjøre for bilens malt overflate er å bruke voks for å beskytte den mot elementene. Men å bruke voks er ikke så enkelt. For det absolutt beste, blankeste ser bilen rundt, det er skritt du bør ta før du påfører voks. Sammen med disse trinnene, skal voksing gjøres med kvalitetsprodukter for å beholde glans og holde bilen beskyttet. Klargjøre Paint for Wax

Før selv tenker å bruke voks, er det flere tiltak for å ta for å forberede overflaten av bilen. Bruk en kvalitet bilvask, myk svamp og kaldt vann for å vaske bilen grundig. Tørk bilen med en syntetisk pusseskinn, slik som en absorber.

Bruk en leire bar system, slik som Meguirs på den tørre overflaten for å fjerne alle partikler og forurensninger fra malingen. Spray smøremiddel på et lite område av bilen, gni leire bar frem og tilbake, spray området igjen tørk med en ren klut. Gjenta dette over hele bilen.
Polering

å polere lakken på bilen din, må du først se etter eventuelle riper i finish. Med dype riper stede, bruk en hard polish i dette området bare. Ikke bruke for mye tid på det området, eller polish vil skade lakken. Bruk hånden og en ren mikrofiberklut til å gni i flere forskjellige retninger, som alternerer med sirkulære bevegelser helt til den polske forsvinner.
P Hvis det er bare synlige virvel merker eller lette riper, bruk en medium slipende polish. Bruk de samme bevegelser og mønstre som med den harde polsk, men bruker dette trinnet på hele bilen.
P Hvis malingen jobb er ganske ny med noen riper, bruk en fin polish og gå over hele bilen ved å gni og ved hjelp av sirkulære bevegelser.

poleringsmaskin kan benyttes, men kan skade malingen hvis venstre i ett sted for lenge. De beste resultatene kommer fra hånd polering.
Voksing

Det siste trinnet i voksing bilen til en skinne er å bruke selve voks. Den eneste voks som skulle brukes på bilen din er voks laget av ren carnuba. Bruk en fuktig svamp til å påføre voksen til et lite område. Vent noen få minutter og tørk av voks unna med en tørr, 100 prosent bomull pusseklut. Arbeid i små seksjoner, og aldri tillate voks til å forbli på overflaten i mer enn fem minutter.

Også aldri polere eller voks bilen i direkte sollys. Den sollys varmer opp overflaten av bilen, noe som klarlakk for å få varme. Dette kan varme opp produktet du bruker på bilen, slik at den tørker for fort og sette merker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121058.html

Previous:
Next:

auto Detailing