Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Refinish en Mazda RX-7 Dashboard

Dashbord ofte lider straffen av solens varme og ultrafiolette stråler, som forårsaker sprekker og misfarging. Denne skaden kan være svært skjemmende, spesielt i en bil som Mazda RX-7, som dashbordet er unikt design er integrert i utseendet på interiøret. Gjenopprette en skadet dashbordet kan være en enkel oppgave, så lenge skaden ikke er for alvorlig. Du trenger
rene filler
Vinyl protector
Crack filler
Sandpapir
Vinyl maling
Vis flere instruksjoner
en

Vask . hele dash med en ren, fuktig klut
2

Bruk en filler som fungerer på vinyl for å reparere små sprekker, mange mennesker anbefaler ekspanderende skum filler brukes av bygging mannskaper. Store sprekker kan være for stor til å bli reparert med sparkel, så du må kanskje ha dem restaurert av en profesjonell.
3

La filler å sette og stivne.

4

Sand ned fyllmateriale før det harmonerer godt med resten av dashbordet. Begynne med grovt sandpapir-karakter, slik som P60, for å fjerne større overskudd. Avslutt det hele med en fin-grade sandpapir, for eksempel P120, inntil filler er i flukt med resten av dashbordet.
5

Bruk en vinyl maling for å matche fargen på filler med resten av dashbordet. Vinyl maling kan kjøpes på nettet eller på en lokal kunst eller håndverkere forsyning butikken. Male hele dashbordet hvis det er nødvendig.
6

La malingen tørke.
7

Bruk en annen ren, fuktig klut til å tørke av dashbordet.

8

Bruk en vinyl beskytter, for eksempel Armor All, for å skjerme dashbordet fra solen og andre miljøfarer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121059.html

Previous:
Next:

auto Detailing