Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Auto Maleri Prosedyrer

Maleri en bil riktig er ikke en lett oppgave, og krever mye tid og tålmodighet. Etter at bilen er klargjort for maling, slik som å fjerne rust og grunning, kan du starte prosessen med maleriet. Det er mange ting å vurdere når du male en bil og lære om dem kan hjelpe deg å oppnå den beste bilen maling jobb ferdig mulig. Velge Paint

Når det gjelder å velge maling, budsjett og kvalitet på malingen du velger kan være et problem. Som mange ting, kan mengden av penger som du bruker på maling påvirke resultatene av maling jobb. Billigere, ett-trinns maling, for eksempel, har som ultrafiolett-beskyttelse, pigment og additiver kan anvendes i ett trinn, men kan visne raskere når de utsettes for sollys over lengre tid. Den dyrere, todelt prosess beskytter pigmentet ved tilsetning av en grunning etterfulgt av en andre klarlakk maling med ultrafiolette blokkere. Denne todelte prosessen legger også glans fordi strøk med maling ser tykkere og blankere enn ett-trinns maling.
Taping

Når bilen har blitt utarbeidet og primet , bør det da bli tapet av med maskeringstape og papir eller plast som søppelsekker. Plast er anbefalt som det ikke vil absorbere maling og la det blø gjennom som papir kan. Pass på at alle deler som ikke er malt er dekket slik som vinduer, støtfangere, og hjul og dekk. Det neste trinnet er å tørke bilen ned med en renere å fjerne olje eller fremmedlegemer fra overflaten. Det siste trinnet er å tørke bilen med en tack-klut for å fjerne støv eller rusk som kan kunne bli fanget under malingen, gir det en ujevn overflate.
Utstyr

utstyr som trengs for en skikkelig maling jobb inkluderer en gradert miksing cup, siler og røre pinner for å blande maling. Enten en håndholdt, lavtrykk maling pistol eller høy-volum, blir lavtrykks maling pistol som er nødvendig for påføring av maling samt en trykkregulator, og vann-og oljeutskiller. Andre viktige sikkerhetsmessige elementer inkluderer vernehansker, vernebriller og en respirator maske.
Maleri

En av de viktigste ferdighetene som man trenger å male en bil er å vite hvor tykt malingen påføres. For å oppnå en profesjonell finish, er det best å male en bil i et godt opplyst maling messe slik at støv og andre partikler ikke holder seg til den våte malingen. Dette kan gi malingen en ujevn overflate i stedet for en glatt. I tillegg maling boder også er klima styres slik at maleriet er gjort i den eksakte miljøforhold som trengs for å få en god maling jobb. De fleste auto detailers følger maleriet prosessen ved våt-sliping av maling med 2000-grit papir. Etter denne prosessen, maling og deretter polert med poleringsmiddel for en ekstremt glatt, jevn overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121054.html

Previous:
Next:

auto Detailing