Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan du gjenoppretter Plast Lys Objektiver på en bil

Utvendig plast linser på en bil har det grov der ute i alle ekstremvær, og over tid vil møte overflate riper, får skyet, disig, kjedelig og generelt sliten og gamle ute. Du trenger ikke å gi opp på dem, men fordi det er håp i å gjenopprette dem til sin opprinnelige glans og glans! Du trenger
Fin sandpapers, 1000 til 2000 grit
Små vann container for våtsliping
Spray flaske
Fin eller veldig fin bil rubbing compound
Basic Rengjøring løsning
Plastic Polish (tilgjengelig på bilen deler butikker)
Soft polering klut
Verktøy for å fjerne linsene hvis du bestemmer deg for å fjerne
Micro fiber rubbing compound applikator
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta linsene slik at det vil være lettere å arbeide med, eller bare vaske linsen svært grundig med en grunnleggende renere og la på bilen. Fordelen med å fjerne dem er at de er lettere å jobbe med, men dette er ikke nødvendig.
2 p Det er en fabrikk belegg på plast for beskyttelse. Du må fjerne dette gjennom våt sliping og rubbing compound. Fyll opp vannbeholderen for å dyppe sand papir og sprayflaske full for sprøyting linsen. En dråpe eller to av oppvaskmiddel i vannet vil holde vannet stiligere og enklere å jobbe med.
3

Holde sandpapir våt og plast linse sprayet våt hele tiden starter ut med den fineste sandpapir og jobbe deg vei mot en tyngre grit, kun etter behov, med målet ditt er å fjerne all overflaten rusk og fabrikken belegg. Avslutt med en 1500-2000 grit papir for den jevneste overflaten mulig.
4

objektivet vil se verre nå enn før, men ikke fortvil! Bruke rubbing compound, gjelder små mengder stoff til din applikator og arbeide for hånd før du har fjernet sliperiper og plast kommer tilbake til livet, og etterlater en glans og en glatt overflate. Nå skylle av eventuelle rester av det sammensatte med rent vann, spesielt skylle ut sprekkene.
5

Bruke plast polsk, gjelder en dis og deretter buff tilbake til en skinne med din myk og ren klut, og gjenta som ønsket. Du skal nå ha en vakker fabrikk leter finish og glans.
6

Siden du har fjernet den opprinnelige fabrikken belegg vil du ønsker å utføre mer regelmessig vedlikehold på linsene med regelmessig rengjøring og polering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120874.html

Previous:
Next:

auto Detailing