Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Om Clear Coat

Nye biler er vanligvis så blanke at noen ganger du lurer på akkurat hva som gjør at malingen så blank og tilsynelatende flawless.As tiden går, kan de fleste biler hevde at finish, hvis riktig omsorg for, men noen biler ' overflate ser ut til å fade ut og bli dull.Few folk til å innse at omsorg for sine klare finish er avgjørende i å holde det skinnende glans. Identifikasjon

Vehicle maling er vanligvis en blanding av forskjellige ingredienser, som inkluderer bærer agenter, harpiks, tilsetningsstoffer, bindemidler og fyllstoffer. Klarlakk er noe mer enn en maling som ikke har noen pigment eller farge. Maling som er klassifisert som ikke-klarlakk er noe mer enn klarlakk maling der fargen har blitt lagt til.

Dag om lag 95 prosent av alle produserte biler kommer ut av fabrikken med en klar finish påføres dem.
Funksjon

Clear strøk også blir noen ganger referert til som to-trinns malingssystemer. De er i utgangspunktet en klar harpiks lag som er påført på toppen av det pigmenterte harpiks. Hensikten med å påføre klarlakk er å beskytte basen strøk av maling.

Klarlakk holder selve maling jobb fra å bli ripete eller skadet. Det hjelper også beskytte lakken fra å bli oksidert og kjedelig.

Selv om det fungerer som et beskyttende belegg, klarlakk fortsatt må opprettholdes for å holde fungerer skikkelig.

Hensyn

klarlakk ferdig er hardere enn vanlig maling overflater. De er også mer motstandsdyktig mot oksidasjon enn deres emalje og lakk kolleger, men de er fortsatt utsatt for det, og grunnen ganske enkelt.

Grunn av dette, bør tøffe slitende produkter som polering og rubbing compound ikke brukes på en klarlakk finish.Though de fungerer som protectants, kan klarlakk finish fortsatt oksidere. Det er ikke en vanlig foreteelse, imidlertid.
Misforståelser

Selv om du noen ganger høre at klarlakk finish trenger ikke å bli vokset for å opprettholde sin glossy look, Dette er rett og slett ikke sant. Klarlakk trenger å bli jevne vokses for å opprettholde deres utseende. Klarlakk maling er på ingen måte vedlikeholdsfri.

Clear strøk også også svært utsatt for virvel merker og riper.
Warning

detaljering og omlakkering fagfolk må holde tritt med den teknologiske utviklingen når det gjelder bilpleieprodukter og overflatebelegg. Hvis de faller bak på teknologien, er de utsatt for å gjøre feil som kan påvirke utseendet på vehicle.Before din slik at alle detaljering eller lakkering arbeid som må gjøres på bilen din, sørg for at du spør dem hva slags produkter de bruker og om eller ikke de er trygge for biler med klarlakk finish.

Gjør dine egne undersøkelser for å finne de beste produktene for klarlakk ferdig. Det er mange forskjellige produkter for klarlakker på markedet i dag. Selv om du ikke gjør dine egne kjøretøy detaljering, er det godt å vite hvilke produkter som er klarlakk vennlig, på den måten kan du sammenligne hva din detalj eller body shop bruker mot de beste produktene på markedet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120937.html

Previous:
Next:

auto Detailing