Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik fjerner Overspray

Hvis du lar bilen utenfor en body shop mens de maler , kan malingen dekker din bil. Dette kalles overspray . Automobile malingen er laget av akryl emalje , eller polyuretan. Noen mennesker bruker leire for å fjerne overspray , men du kan fjerne den med sandpapir og vann . Du trenger:
1200 -sandpapir
En to -liters bøtte med vann
en teskje vask væske
Machine poleringsmiddel selg Electric buffer
Innglassing sammensatte
Soft fille
Vis flere instruksjoner
en

Bland en teskje oppvaskmiddel til 2 liter vann . Pass på at det ikke er skitt i vannet eller på sandpapir , og deretter dyppe sandpapir i vannet .
2

Bruk vått sandpapir for å lett sand overspray . Hold sliping inntil overspray er fjernet, være forsiktig med å sand i malingen sin topcoat .
3

Sett maskinen poleringsmiddel på buffer Arbeid i små seksjoner av gangen , gni det sammensatte på bilen. Bufferen skal slå på 1500 RPM . Lett buff bilen. Rengjør eller endre poleringsrondell etter behov. Bruk en rubbing compound rundt de skarpe bretter og maling kanter der det ville være lett å buff gjennom. Bruk en hånd glass compound og en myk klut for å fjerne swirl merker. Holde bilen ut av direkte sollys før du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120879.html

Previous:
Next:

auto Detailing