Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan bruker elektriske høytrykksvaskere for Mobile Detailing

Du bør vite hvordan du bruker elektriske høytrykksvaskere for mobile detaljering hvis du vil unngå å skade et kjøretøy, electrocuting deg selv eller noen andre, eller bare jobbe effektivt og lønnsomt. Ved hjelp av en elektrisk høytrykksspyler snarere enn en bensindrevet høytrykksvasker for mobile detaljering har fordeler. Med mindre du detaljering miles og miles av biler på en gang, så å si, en kraftigere, tyngre og mer plasskrevende gassdrevne høytrykksvasker er overkill for mobile detaljering. Dette er hva du trenger selg Electric høytrykksvasker
Høytrykksspyler børste kit
GFCI skjøteledning (50 fot til 100 fot)
Bilvask såpe
Skuffer (2)
hageslange ( 50 fot til 100 fot)
Universal stuss nøkkelen
Vis flere instruksjoner
Setup
en

Plasser elektrisk høytrykksspyler på et sted hvor det vil være ute av veien mens detaljering ennå nær nok slik at de ikke trenger å slutte å vaske å flytte den nærmere fordi du ikke har nok slange til å nå rundt kjøretøyet. Inspisere slanger og rørdeler for sprekker og funksjonalitet.
2

Koble hageslangen til elektrisk høytrykksspyler og vann kran (kran). Bruk en universell stuss om det er nødvendig å slå på vann kran.
3

Mål opp den nødvendige mengden av bil-vask såpe i bøtta. Tilsett vann
4

Plugg GFCI skjøteledning til en elektrisk høytrykksspyler og stikkontakt -. En GFCI uttak hvis mulig. Pass på at skjøteledningen er utvidet på en slik måte, slik som å unngå å stå eller gruppering vann. Slå på høytrykksspyler.
Clean
5

Spray bilen med rent vann slik som å få hele bilen våt. Du ønsker ikke å spraye såpe på en tørr bil, spesielt på en varm dag.
6

Sett høytrykksvasker vaskemiddel inntak linje i bøtte. Fest roterende børste til høytrykksvasker tryllestav. Påfør såpe fra toppen av kjøretøyet ned til bunnen av bilen, hoppe dekk og hjul eller felger.
7

Fjern børste. Fest en fan tips eller justere vifte tips på elektrisk høytrykksspyler, slik at den er klar til å skylle. Skyll kjøretøy.
8

Bruk en hånd børste til å vaske dekk og hjul. Skyll dekk og hjul med elektrisk høytrykksspyler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121218.html

Previous:
Next:

auto Detailing